Proost je mee op onze nieuwe website?

Geplaatst op 22 februari 2021 door Arnold Bouman

We hebben een nieuwe website! En het feit dat je dit leest, betekent dat je deze al aan het bewonderen bent. En, wat vind je ervan? Wij vinden deze website qua stijl en inhoud in ieder geval veel beter passen bij wie wij zijn: professioneel, stoer, sociaal betrokken en soms met een knipoog. Helaas zit het samen vieren van deze stap er nu niet in, maar wel nodigen wij jou uit om samen te proosten op de lancering – met ons eigen gebrouwen STORM-bier.

Dag lieve vogels

Soms is de tijd gewoon rijp voor verandering. Dat merkte ik vorig jaar. Eerst werd ik 100% eigenaar van STORM. Dat deed iets met me, ik werd daardoor nog extra trots. Ondertussen kreeg ik steeds vaker de reactie dat dat onze website een oud barrel was. Niet meer past bij de volwassen fase waarin we als bedrijf terecht zijn gekomen. En of ik die vogels op de homepage alsjeblieft eens een keertje wilde loslaten.

Zo zag onze website er tot eind 2020 uit:

 

Online groeien doe je niet alleen

Toen ik eenmaal had besloten om een nieuwe website te lanceren, was het een kwestie van een goed team verzamelen. Want dat is wat wij onze opdrachtgevers immers ook adviseren om te groeien. Als eerste vroegen we Beeldprikkels om te helpen de identiteit van STORM naar het nu te trekken. Judith Ceelen van Beeldprikkels maakte voor ons een nieuw logo en stelde een nieuw kleurpalet voor een meer volwassen identiteit samen. We lieten foto´s maken van ons team door professioneel fotograaf Barbara Trienen. De volgende stap was de website. Die heeft Henri Kok van First | subliem online voor ons gemaakt in WordPress. Hieke Voorberg bedacht de pagina-indeling en schreef de content van de nieuwe website.

Na diverse zoom-calls, whatsapp-berichten en reviewrondes was het dan zover: op 22 januari ging onze nieuwe website live. In diezelfde week bezorgden wij meer dan 100 hazelnootbomen bij professionals en organisaties waar wij mee samenwerken. Voor ons was dit een toffe manier om mensen te bedanken voor het afgelopen jaar.

Proost je met ons mee?

Wie mij iets beter kent, weet dat ik niet vies ben van een feestje. Successen moet je vieren, zeg ik altijd. We hadden dan ook graag samen met jou de champagne opengetrokken om de livegang van onze website te vieren. Maar virtueel samen proosten op de bank kan natuurlijk ook. Met een door ons eigen gebrouwen STORM-biertje bijvoorbeeld. Het is namelijk precies een jaar geleden dat we met het team ons eigen STORM-bier brouwden.

Wil je het proeven? Vertel mij via info@storminrecruitment.nl wat jij van onze nieuwe website vindt en wat jouw groeiambities zijn voor 2021. De meest verrassende inzending ontvangt een heerlijk STORM bierpakket met 10 door ons met liefde gebrouwen biertjes. Ik zie ernaar uit om met jou te proosten!

storm bier