linkedin

Online profileren met LinkedIn

Geplaatst op 12 januari 2019 door Patricia Scharloo

Onze consultant Erik Jan was onlangs bij Windesheim voor het tweede deel van de training Online Profilering door o.a. LinkedIn. Het doel was de 18 alumni coördinatoren van het domein Business, Media & Recht meer ambassadeur voor Windesheim te laten zijn via een actief, deskundig en persoonlijke profiel op LinkedIn. Zo kunnen zij op hun beurt het huidige netwerk van Windesheim meer aan zich te binden in het kader van de ambitie van Windesheim ‘een leven lang leren’.

Feedback op elkaars profiel

Erik Jan stond met de deelnemers stil bij het WAAROM van het LinkedInprofiel voordat ze de stap gemaakt maakten naar het HOE. Bij het HOE kregen deelnemers handvatten hoe je je goed en authentiek positioneert en waar je ‘moet’ zijn binnen LinkedIn om gezien en gehoord te worden. De deelnemers gaven opbouwende feedback op elkaars profiel en gingen aan de slag met hoe je zelf content creëert op Linkedin. Erik Jan: “Doordat deelnemers meer leerden over LinkedIn, gaf dit ook energie om daadwerkelijk met het platform aan de slag te gaan. Daarnaast was het een mooi moment voor de oud-studenten om elkaar weer te ontmoeten en te zien waar iedereen staat in zijn/haar carrière.”

Meer weten?

Meer weten over personal branding? Wij organiseren diverse keren per jaar (online) LinkedIn-trainingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of raadpleeg onze agenda. Je kunt ons ook altijd even mailen of bellen, dan geven wij je een seintje zodra er een training is via info@storminrecruitment.nl of 038- 22 22 015.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET PATRICIA SCHARLOO | HR OFFICEMANAGER