Nog meer STORM op komst!

Geplaatst op 26 januari 2024 door Anne Daemen

STORM gaat veel verder dan alleen het invullen van vacatures. Wij zien onszelf als bruggenbouwer en veranderaar. Lokaal én op Curaçao willen wij nog meer impact maken. Ben jij klaar om jouw verandering te omarmen? In dit blog word je meegenomen in de STORM. 

Waardering krijgen en gezien worden

Wij zijn een gemeenschap voor professionals die zichzelf durven te zijn, overal en altijd. Samen een STORMachtige ontwikkeling doormaken. Het draait om respect voor de verschillen in persoonlijkheid, vaardigheden en het vieren van ideeën. Elkaar aanvullen, versterken en echt impact maken, dat noemen wij STORMachtig!

Elk jaar meer dan 100 plaatsingen als doelstelling

Het afgelopen jaar plaatsten wij ruim 100 professionals, dat willen wij ook blijven doen. Van jong tot oud, man, vrouw, wij helpen jou. Niet iedereen is gelijk, maar wel gelijkwaardig. STORM denkt  met je mee om het onmogelijke mogelijk te maken. Wij moedigen jou aan om door te groeien en soms risico’s te nemen. Daarbij bieden wij de juiste steun.

Onze kracht ligt in de persoonlijke aandacht, ook na een plaatsing. Wij vinden het fijn om te horen hoe ons netwerk de samenwerking met ons heeft ervaren. Terug naar de focus op verbinding, aandacht geven aan de organisaties en de professionals. Dat is STORMachtig!

Interim professionals nog verder helpen

Een grote groep van professionals die wij aan bedrijven verbinden zijn ZZP. Zij vormen de flexibele schil en brengen waardevolle nieuwe kennis en vaardigheden met zich mee.

Organisaties komen vaak met ons in contact voor tijdelijke opdrachten waar zij snel iemand nodig hebben. Wij hebben een groot en actueel netwerk van interim vakmensen waardoor wij snel kunnen schakelen om de juiste professional te vinden voor jouw probleem.

Zo startte Jacqueline Westerbeek eind 2023 via ons als Business Controller bij de Gemeente Meppel. Een klus die een jaar zal duren, en waarover ze hier meer vertelt. Daarnaast hebben wij ook HR en marketing communicatie professionals in dienst die snel inzetbaar zijn.

STORM in executive search 

In 2023 hebben wij diverse bestuurders, directeuren (CFO/COO/CEO) en managers bemiddeld. Dit jaar willen wij daar nog meer organisaties in ondersteunen. Wij zijn niet van de ouwe stempel, en wij kennen de leiders van morgen!

Naast de evenementen en kennissessies die wij organiseren, hebben wij een samenwerking met Wagner & Company. Zij verzorgen opleidingen van toekomstgericht in governance, innovatie en leiderschap tot persoonlijk leiderschap en transformatie.

STORM in arbeidscommunicatie

In gesprekken met bedrijven sturen wij al jarenlang aan op de waarde van Employer Branding en arbeidscommunicatie, een verbindende factor tussen Marketing en HR. Om bedrijven nog beter hierin te ondersteunen gaan wij ons daar in 2024 nog meer op richten. Wij werken met plug en play professionals die begrijpen hoe jouw organisatie zich het best presenteert.

Begeleiding nodig bij jouw unieke reis?

STORM gelooft dat elke professionele reis uniek is en dat jouw keuzes een impact hebben op de wereld om je heen. Of je nu zoekt naar nieuwe carrièremogelijkheden, leiderschap nastreeft, of als interimmer op zoek bent naar ondersteuning.

Wij staan voor je klaar om jouw ambities te omarmen en waar te maken. Meld je aan voor ons netwerk, reageer op een vacature of benader ons voor een kennismakingsgesprek!

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | EIGENAAR