intelligent bewegen

Intelligent bewegen met Fabio D’Agata

Geplaatst op 14 december 2019 door Arnold Bouman

Op woensdagavond 12 december was de BrainSTORMsessie van Q4. Deze keer inspireerde ondernemer, spreker en schrijver Fabio D’Agata, ons op gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. 

Hulp bij vitaliteit en een fris brein

Herken je het dat in jouw directe omgeving mensen over hun eigen grenzen gaan? Zowel privé als op het werk? Of misschien herken je dit bij jezelf. In een tijdgeest met veel (sociale) druk en online prikkels is het ook binnen organisaties een actueel thema om medewerkers te helpen bij vitaliteit en een fris brein.

Bewegen in combinatie met persoonlijke ontwikkeling

Fabio D’Agata deelde met ons een periode in zijn leven met heftige paniekaanvallen en hoe onzeker hem dit maakte. Het zette hem aan het denken hoe hij zich eindelijk weer VRIJ zou kunnen voelen. Fabio veranderde zijn manier van bewegen. Hij ontdekte dat zijn klachten afnamen. Het menselijk lichaam is namelijk slimmer dan je denkt en die intelligentie kun je inzetten voor wat écht belangrijk is in je leven. Fabio deed vervolgens onderzoek, sprak veel experts en met veel motivatie startte hij zijn eigen organisatie: SPAT verandert.

Intelligent bewegen

Met een heel eigen en succesvolle methodiek laat Fabio samen met diverse aangesloten SPAT verandert-professionals op individueel- en groepsniveau zien hoe beweging en persoonlijke ontwikkeling samen gaan. Veel organisaties worden momenteel bijgestaan door een enthousiast team. Fabio gunt een ieder om te zijn wie hij of zij is en hij inspireert mensen om anders te denken en vooral anders te doen. Met zijn nog te verschijnen boek ‘Intelligent Bewegen’ lees je praktijkvoorbeelden en word je aangemoedigd om regie te pakken over je eigen lijf en leven. En hoe dit tijdens je werk eenvoudig toe te passen is.

BrainSTORMS

Elk kwartaal is er een nieuwe brainSTORM. Benieuwd wat de volgende is? Check dan onze STORM Agenda.

joeri pechler

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET JOERI PECHLER | DIRECTEUR