lunch

Impact-lunch bij Zwolle Unlimited

Geplaatst op 5 juni 2019 door Devomo

Op het festival Zwolle Unlimited organiseerde STORM op 5 juni de tweede impact-lunch van dit jaar. Ons doel tijdens de lunch is om bestuurders, adviseurs en ondernemers uit diverse branches aan elkaar te verbinden, waarbij we in gesprek gaan over een actueel, maatschappelijk thema. Deze keer was Rob Bults (organisator Zwolle Unlimited) te gast als tafelheer en waren we bij hem te gast in een yurt op dit mooie, culturele festival waar STORM trotse partner van is.

BitterSweet

Het thema van Zwolle Unlimited dit jaar was BitterSweet. Tijdens de lunch gaf Rob een eerlijk, openhartig kijkje achter de schermen. Wat komt er kijken bij de organisatie van dit omvangrijke festival? Hoe komt een thema tot stand? Samen met tafelgasten als PEC Zwolle United, Cycloon Post, ROVA, Bohemean en Dommerholt Advocaten dachten we na over hoe Zwolle Unlimited tot een constructieve funding voor het festival kan komen. Arnold: “daar kwamen waardevolle ideeën uit naar voren. Denk aan meer en duidelijkere partners zoeken die zich committeren aan en iets betekenen voor dit festival, het waarderen van voorstellingen makkelijker maken maar ook de exposure voor partners interessanter maken. Waardevolle input om ook dit financiële stukje van het festival naar een hoger niveau te tillen.”

Meedoen met de lunch?

STORM vindt het belangrijk te verbinden; professionals aan organisaties (en andersom) maar ook ideeën, mensen en mooie initiatieven om zo een sociale impact te maken. Heb jij een goed idee of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Arnold!

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | EIGENAAR