Bestuurslid

Omgeving Zwolle

23-01-2020

2 - 4 uur | Stichting, Verslaglegging, Organiseren | hbo / wo

Ben jij collegiaal en enthousiast? Lees dan snel verder!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Bestuurslid voor Stichting Ikunda.

Stichting Ikunda
Wij zijn STICHTING IKUNDA – een non-profit organisatie die zich tot doel heeft gesteld om de sociale ongelijkheid in Tanzania (Afrika) te verkleinen. Ons voornaamste doel is om goed onderwijs voor meisjes en vrouwen te faciliteren. Hoewel onderwijs een fundamenteel recht is van ieder mens, gaan veel meisjes in Tanzania niet naar school als gevolg van armoede en discriminatie.

Ikunda wil de positie van jonge vrouwen verbeteren door goed onderwijs te faciliteren in de dorpen in Tanzania. We willen ze aanmoedigen en steunen in hun gevecht voor gelijke rechten in hun gemeenschap. We willen een partner zijn voor de gemeenschappen, onderwijsinstellingen en autoriteiten om de positie van jonge vrouwen in de Tanzaniaanse maatschappij te verbeteren.

Functie

  • Je bent lid van het bestuur met speciale verantwoordelijkheden voor het werven van vrijwilligers en het zoeken naar nieuwe donateurs. Daartoe onderhoud je onder andere contacten met scholen, die reeds aangegeven hebben mee te willen werken;
  • Bij de benefietavonden/Afrikaans avonden zorg je voor de financiële aspecten als het innen van entrees en het verkopen van onze producten of lootjes.

Functie eisen

Je bent collegiaal en enthousiast en hebt een duidelijke affiniteit met de doelstelling van de Stichting.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; kouwen@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature