Beleidsmedewerker Financiën

Omgeving Schipluiden

09-05-2019

36 uur | Overheid, Financieel, Beleid | hbo

Aan de slag als Beleidsmedewerker Financiën bij de Gemeente Midden-Delfland? Laat ons weten waarom jij geschikt bent voor de functie.

Opdrachtgever

Over de Gemeente Midden-Delfland
Midden-Delfland is een oer-Hollandse gemeente met een waardevol agrarisch veenweidelandschap. Typerend voor het gebied is de koe die nog gewoon in de wei staat. Ondanks oprukkende verstedelijking is het oorspronkelijk cultuurlandschap met de vele sporen uit het verleden bewaard gebleven. Het open groengebied is als recreatiegebied van groot belang voor de leefbaarheid voor de inwoners van de omliggende steden. Samen met inwoners, ondernemers, natuurorganisaties en andere overheden werkt de gemeente aan behoud en versterking van de ongekende kwaliteiten.

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment is op zoek naar een Beleidsmedewerker Financiën voor de Gemeente Midden-Delfland in de regio van Zuid-Holland.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Financieel consulent voor 2 afdelingen;

  • Is samen met het team financieel beleid verantwoordelijk voor de samenstelling van de instrumenten uit de P&C-cyclus (o.a.. gemeentebegroting, begrotingswijzigingen en jaarrekening);
  • Financieel specialist voor specifieke onderwerpen (bijv. grondexploitatie, bouwleges, erfpacht e.d.);
  • Waar nodig (mede) uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden binnen de financiële administratie.

Dit laatste speelt vooral in periodes dat bepaalde producten afgerond moeten worden. Dit varieert van voorbereiden boekingen, opstellen verantwoordingen/toelichtingen, opstellen notities voor MT of college e.d.).

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met gemeentelijke financiën en gemeentelijke verslaggevingsregels (BBV) in de afgelopen 5 jaar;
  • Aantoonbare kennis van Key2fin.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature