Beginnend Assistent Accountant Audit

Omgeving Zwolle

20-09-2018

24 - 40 uur | Starter, Controle, Signalering | HBO

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij graag makkelijk je opleiding met werk kunnen combineren? Lees dan de tekst hier onder en laat ons weten waarom jij de persoon bent die wij zoeken! 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Beginnend Assistent Accountant Audit in Zwolle.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken. Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Je staat aan de start van je RA studie – uiteraard heb je er zin in. Je bent ambitieus, leergierig en wilt het beste uit jezelf halen. Maar ook spannend; hoe ga je werk, school en privé combineren? Wij weten dat je je wilt ontwikkelen en daarom begeleiding en vrijheid voor jou belangrijk zijn. We waarderen eigen initiatief en eigen inbreng. Tegelijkertijd beseffen we dat jouw hobby’s en privé leven ook belangrijk blijven. Kom jij verder praten over de invulling van jouw carrière?

Wat vertel jij straks op een feestje?

  • Ik neem deel aan controleopdrachten en mag de minder complexe controles zelf uitvoeren.
  • Ik bewaak mijn eigen planning voor controleopdrachten.
  • Mijn leidinggevende heeft alle begrip voor de situatie werk-school.

Functie eisen

  • Je gaat starten met hbo duaal Accountancy of de Master Accountancy;
  • 0-2 jaar werkervaring in de controlepraktijk;
  • Je hebt humor, bent enthousiast en je laat je niet gek maken;
  • Je bent leergierig en ijverig. De combinatie werken en studeren is voor jou weggelegd.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature