B I Data Consultant Junior Medior

Omgeving: Overig Regio Zwolle Zwolle

Introductie

32-40 uur | IT, analytisch, verbindend | Hbo

Heb jij passie voor het verbeteren van bedrijfsprocessen door middel van data-analyse, ontwikkelen van inzichtelijke dashboards en rapportages, ervaring hebt met verschillende BI-tools dan is deze functie voor jou!

Organisatie

Waar kom je te werken?

VHZ bestaat uit Europrovyl, Kumij, Transcarbo, Smits, Alwood en Kozijn Service Nederland. Toonaangevende bedrijven die zich onder andere richten op de productie, montage en service van duurzame kozijnoplossingen. Naast producent en leverancier zijn wij ook innovator en denken mee met de kwalitatief hoge eisen van bouwend Nederland: wij leveren onze bijdrage in het hele bouwproces (van kennismaking en afstemming tot en met de evaluatie) en streven er naar onze partners zoveel mogelijk te ontzorgen.

Met in totaal zo’n 650 medewerkers, verspreid over 8 (productie)locaties voorzien we vele nieuwbouw- en renovatieprojecten van stijlvolle duurzame kozijnoplossingen. Gezamenlijk zijn we marktleider in de branche en dragen we bij aan een betere leefomgeving voor de komende generaties.

De toegevoegde waarde zit in de gevel. Als partner in de renovatie, co-maker in de nieuwbouw of toeleverancier van de cascobouwer. De VHZ Groep wil met haar bedrijven de beste en meest duurzame partner zijn in kunststof kozijnen, deuren en ramen.  We hebben niet alleen passie voor het maken van het beste product, maar ook het leveren van duurzame impact. We streven naar een werkelijke bijdrage aan een betere wereld voor de generatie van nu en de toekomst.

Functie

Wat ga je doen?

Als B.I. data consultant weet jij alles van business intelligence en het verzamelen van data! Jij speelt een belangrijk ondersteunende rol voor jouw collega’s in overzicht te creëren door middel van dashboards. Je krijgt energie van om data te visualiseren en neemt collega’s mee in deze wereld. Jij bent onderdeel van een team die iets maakt van alle data informatie waarop de organisatie beslissingen kan nemen. Samenwerken met alle stakeholders is geen probleem voor jou. Want om goed advies te kunnen geven en samen te kunnen werken ben jij die collega die de vraag uitdiept en dit naar de (externe) partners weet over te brengen. Hierbij durf jij als het nodig is ook een positief kritische positie in te nemen. Tot slot steek je graag de handen uit de mouwen en denk je in oplossingen in plaats van in beperkingen.

 • Creëren en onderhouden van de stuurinformatie (KPI’s en Dashboarding) voor de verschillende lagen binnen de onderneming en daarbij tactisch en operationeel advies kunnen geven;
 • In deze rol ben je onderdeel van de afdeling ICT.

Deze werkt volgens het regie-model, waarbij werkplekbeheer, netwerkbeheer en systeembeheer worden uitbesteed. Voor het vormgeven, ondersteunen, inrichten en uitvoeren van het datamanagement is deze nieuwe rol gecreëerd. Je standplaats is Zwolle, daarnaast haal je af te toe informatie op bij de vestigingen.

Functie-eisen

Wat breng je mee?

Als Junior B.I data consultant ben je analytisch, nauwkeurig en kan het overzicht goed bewaren. Je gaat dan ook op een flexibele manier om met veranderingen. In je werk ben je proactief, resultaatgericht en leergierig. Je kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken.

 • Een afgeronde HBO opleiding en hebt affiniteit met informatieanalyse en dashboarding;
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke adviesvaardigheden;
 • Jij hebt kennis van het inrichten van datawarehouses en het ontsluiten van data uit systemen;
 • Jij hebt ervaring met data visualisatie en advisering hierin;
 • Je hebt ervaring met report tooling. Kennis van Power BI is dan ook een pré!

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Bij VHZ Groep is een bedrijfscultuur die jouw aanstaande collega’s omschrijven als actiegericht, vooruitstrevend, informeel, met korte beslislijnen en een positieve werksfeer!

 • Een dienstverband van 32-40 uur per week;
 • De mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een jaarcontract, wat bij tevredenheid van beide partijen na een jaar wordt omgezet in een vast dienstverband;
 • Een marktconform salaris, 32 vakantiedagen en een uitstekende pensioenregeling;
 • Uiteraard krijg je de beschikking over een laptop, auto en telefoon;
 • Ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Inlichtingen

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Nigel van Oostrum van STORM in Recruitment; nigel@storminrecruitment.nl Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Nigel is te bereiken op 06 41918324


Sollicitatie

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Nigel van Oostrum van STORM in Recruitment; nigel@storminrecruitment.nl Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Nigel is te bereiken op 06 41918324


MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET NIGEL VAN OOSTRUM | RECRUITMENT CONSULTANT