Assistent Controller

Omgeving: Financieel Noordoost Nederland

Introductie

40 uur | Financieel, Flexibel, Proactief | Hbo

Weet jij alles van het optimaliseren van financiële bedrijfsprocessen? En lijkt het jou gaaf om van betekenis te zijn voor een mooie speler binnen de e-commerce? Wij komen graag met je in contact!

Organisatie

Waar kom je te werken?

Vanaf het allereerste begin van dit bedrijf, is Winparts altijd in beweging geweest – en dat zullen ze altijd blijven. De mensen bij Winparts worden voortgedreven door wat ze weten, en geïnspireerd door wat ze nog te weten kunnen komen. Door zorgvuldig naar de klanten te luisteren, ontdekten ze steeds nieuwe manieren om het ánders te doen dan de concurrenten. Ze leerden om de klanten écht te helpen, ongeacht hoe uniek hun vraag, of hoe uitdagend hun behoefte.

Uiteindelijk helpen de waarden, en de mensen die ze uitdragen, de ambities waar te maken, de klanten nóg beter te helpen en uit te groeien tot een Europese speler in de markt waar niemand meer omheen kan!

Ze willen echt een nieuwe standaard neerzetten: de Winparts Way. Dat betekent flink groeien, want zeg nou zelf: verdient niet íedere klant een groots assortiment? Een snelle levering en een gegarandeerde dubbelcheck op iedere zending, om fouten te voorkomen? Een bijna altijd bereikbare expert die je te hulp schiet wanneer jij even niet weet welk onderdeel je moet hebben?

Zeker wel. Daarom worden Ze binnen tien jaar de nummer 1 of 2 in elke Europees land. Punt.

En al die klanten, de bestaande en de toekomstige, gaan van Winparts houden. Omdat zij verder gaan dan anderen. Omdat ze meer service bieden. Omdat ze beter weten waar ze het over hebben. Maar vooral: omdat jij bij Winparts werkt, of komt te werken. Omdat jij iets brengt wat niemand anders heeft. Omdat jij mogelijk maakt wat zij beloven. Dus dank je wel. En doe je gordel om. Het wordt een geweldige rit.

Functie

Wat ga jij doen?

Als Assistent Controller bij Winparts voel jij samen met je collega’s de verantwoordelijkheid voor het overzicht, de volledigheid en de juistheid van de financiële administratie. Op dit moment is deze afdeling druk bezig om de (financiële) bedrijfsprocessen te optimaliseren en hierin speel jij straks een belangrijke rol. Jij weet het facturatie proces te verbeteren. Ook weet jij de data te analyseren en om te zetten in bruikbare informatie voor de organisatie.

Kortom:

 • Jij weet exact wat je moet doen;
 • Je weet waar je over hebt – en de klanten voelen dat;
 • Bang om te ontdekken ben je niet; door nieuwe dingen te proberen, leer je. En door te leren, kan je groeien;
 • Je bent knetter-ambitieus, maar je verliest nooit de realiteit uit het oog;
 • Weet je om hulp te vragen als dat nodig is, maar alleen als je eerst zelf hebt geprobeerd een oplossing te vinden.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

Als Assistent Controller beschik je in de basis over een afgeronde financiële hbo-opleiding en heb je minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Maar om te zorgen dat ze ook de juiste kant op bewegen, zijn er zes kernwaarden geformuleerd die ook bij jou passen; zes wijzers op het dashboard die hen helpt op de baan te blijven, en die voortdurend herinneren aan wie de mensen bij Winparts zijn.

 • Expertise
 • Down to earth
 • Betrokken
 • Eager
 • Groei gericht
 • Nieuwsgierig

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Bij Winparts kan je als Assistent Controller rekenen op een mooie uitdaging voor 40 uur in een snelgroeiende organisatie.

Verder:

 • Je salaris is basis van 40-uur afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarbij heeft Winparts een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding;
 • Kan je gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Krijg je toegang tot onze Academy voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, met keuze uit zon 150 inspirerende online trainingen in diverse onderwerpen;
 • Kan je gebruik maken van het vitaliteitsprogramma, waaronder korting op je sportschool abonnement;
 • Natuurlijk krijg je een leuke korting op onze producten om jouw auto een upgrade te geven!

Jouw collega’s zijn menselijk, oprecht en authentiek. Sommigen van hen dragen sweaters en anderen klompen – en niemand haalt z’n neus ervoor op z’n handen vies te maken. Zegt dat genoeg?

Inlichtingen

Interesse?

Neem dan contact op met Hanjo Hartnack van STORM in Recruitment; hanjo@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Hanjo is te bereiken op 06 – 38 32 49 22.

Sollicitatie

Interesse?

Neem dan contact op met Hanjo Hartnack van STORM in Recruitment; hanjo@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Hanjo is te bereiken op 06 – 38 32 49 22.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET HANJO HARTNACK | RECRUITMENT CONSULTANT