Assistent accountant

Omgeving: Financieel Regio Zwolle

Details header

Introductie

32 – 40 uur | Accountancy, Advies, Klantcontact | hbo Wil jij het vak accountancy (her)ontdekken? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar kom je te werken? Lokhorst accountancy & advies is een betrouwbare en persoonlijke organisatie in Epe, die verschillende diensten aanbiedt: accountancy, advies, belastingen en (loon)administratie. Korte lijnen zorgen voor een vlot contact met haar klanten in de regio, variërend van bouw- en installatiebedrijven tot horeca en reisorganisaties. Er zijn twee registeraccountants verbonden aan de organisatie die met ruime ervaring in de accountancy en het bedrijfsleven samen met een team van 6 specialisten in staat zijn om de waarde, haalbaarheid en noodzaak van adviezen uitstekend te beoordelen. De medewerkers hebben kennis van zaken, zijn integer en betrokken. Er heerst een open en transparante cultuur op de werkvloer.

Functie

Wat ga jij doen? Als assistent accountant ben jij van begin tot eind mede-verantwoordelijk voor het samenstel-dossier bij verschillende klanten. Daarnaast houd jij je bezig met opstellen van rapporten en werk op je termijn steeds meer toe naar klantcontact. Hierdoor bouw je een eigen serieuze en interessante klantenportefeuille op met lokale en landelijke klanten. In het contact met hen luister je altijd scherp naar wat zij vragen en speel je daar adequaat op in.

Functie-eisen

Wat breng jij mee? Met jouw open persoonlijkheid pas jij goed binnen deze cultuur. Jij bent communicatief vaardig en kan goed en adequaat reageren. Ook kun je goed analyseren, plannen en organiseren. Verder heb je:
  • Minimaal 2 jaar werkervaring, bij voorkeur in de accountancy;
  • Minimaal een hbo-opleiding;
  • De vaardigheden om overzicht te creëren en behouden, en zorg je voor inzicht.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug? Een uitdagende en veelzijdige functie, waarbij je ruimte krijgt voor kwaliteit en jouw persoonlijke groei. Bij Lokhorst accountancy & advies word je onderdeel van een kundig, energiek en vooruitstrevend team, waar humor wordt gewaardeerd. Je gaat het vak hier echt (her)ontdekken en krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf snel doorontwikkeld. Ook krijg je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Inlichtingen

Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; dennis@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Dennis is te bereiken op 06 – 4291 9420. Je hebt tot en met 25 augustus om te reageren.

Sollicitatie

Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; dennis@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Dennis is te bereiken op 06 – 4291 9420. Je hebt tot en met 25 augustus om te reageren.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | RECRUITMENT CONSULTANT & OPRICHTER