IDG team

LinkedIn BrainSTORMsessie voor recruiters

Normaal gesproken richten we ons tijdens een Linked-In training op zowel de online als offline profilering van onze professionals, maar deze keer willen onze recruitmentconsultants het over een andere boeg gooien.

Als recruitment bureau zijn we dagelijks bezig met het ondersteunen van onze klanten bij het vinden van de meest geschikte professionals, maar we realiseren ons dat we niet alleen zijn in deze uitdagende arbeidsmarkt. In deze bijeenkomst, georganiseerd door Nigel en Hanjo, staat het sparren over diverse recruitment thema’s centraal.

Tijdens deze brainSTORMsessie nodigen we recruiters uit Zwolle en omstreken uit om met ons in gesprek te gaan over leidende thema’s in ons werk. We bespreken onderwerpen zoals arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, campus recruitment, diverse recruitment tools en meer.

Ben jij werkzaam in de wereld van talentwerving en ben je benieuwd naar wat anderen hierover te zeggen hebben? Meld je dan snel aan, want in deze arbeidsmarkt hoeven we niet meer te concurreren, maar we kunnen juist van elkaar gaan leren.

 

Voor wie? Recruiters uit Zwolle en omgeving die willen sparren over actuele thema’s

Wanneer? Woensdag 14 juni 2023 om 19:00uur

Duur? Tot ongeveer 20:30

Waar? Het STORM-kantoor, Assiesplein 15 Zwolle

Wil je erbij zijn? Stuur de naam van het event met de datum & je naam door naar info@storminrecruitment.nl

 

 

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET PRIVé: HANJO HARTNACK | RECRUITMENT CONSULTANT