Kennisbijeenkomst Leiderschap & Eeuwenoude wijsheid

Wat kunnen moderne organisaties leren van Nomadische Stammen? Op deze vraag krijg je op dinsdag 21 september antwoord tijdens een kennisevent hierover georganiseerd door de Nomadic School of Business samen met Wagner Group.

De samenleving waarin we ons bevinden dwingt organisaties en professionals om mee te bewegen. Het vraagt om de flexibiliteit om je aan te passen aan plotselinge veranderingen. Hierin kunnen wij veel leren van Nomadische stammen. Tijdens deze bijeenkomst gaan we aan de hand van een territoriummap iedereen laten nadenken over zichzelf. De twee experts die het evenement leiden zijn Anthony Willoughby en Doutzen Groothof.

Neem nu deel aan deze sessie in de Grote Kerk op dinsdag 21 september. Inloop vanaf 15.30 uur. Het programma duurt tot 18.00 uur, waarna er een informele afsluiting is met een hapje en een drankje. De bijeenkomst zal Engelstalig zijn. Schrijf je in via de website van de Wagner Group.

territory mapping

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties van deelnemers

“Aan het begin van de trainingen had ik geen duidelijk beeld van wat het territory mapping precies inhield en wat we ermee konden bereiken. Mijn eerste gedachte was, oké het tekenen van een map, niet echt iets voor mij. Maar nu weet ik door territory mapping hoe ik mijn eigen strategie kan bepalen. Het geeft inzicht in hoe jij ervoor staat, maar vooral wáár je staat op dit moment. Je leert werken aan je doelen en het wordt inzichtelijk welke wegen je kunt bewandelen om deze te bereiken.  Een leuke, creatieve manier dus om uit te stippelen hoe jij het beste je doelen kunt bereiken.”

Hannah Lipke, Recruiter bij STORM in Recruitment

“De training Territory Mapping geeft je inzicht in je eigen ‘levenskaart’. Wat zijn je uitdagingen, je bergen, wat de moerassen waar je in vast blijft zitten. Met wie schaar jij je om je kampvuur, wie zijn je reisgenoten? Welke speren gebruik je om je doel te bereiken? Deze door jou zelf getekende kaart met haar metaforen geeft je feilloos beeld van de wegen die je bent gegaan. En geeft je inzicht welke aanpassingen je wilt gaan doen om je levensdoel te bereiken.”

Peter la Roi – BrainSense

“Als je meer duidelijkheid wil krijgen over je doel in je werk of privé, start dan met territory mapping. In een aantal sessies heb ik de vier grote vragen beantwoord via Territory Mapping: Waar ben ik nu? Wat zijn mijn wapens? Hoe kom ik er? Waar wil ik zijn? Een aanrader voor iedereen die open staat voor een andere manier van professionele coaching; een mix van Afrikaanse wijsheden gemengd met de kennis van de ‘vader van de Territory Mapping’, Anthony Willoughby.”

Mabelle Klobbenburg-Koot

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET |