Jouw doelen scherp krijgen met Territory Mapping

Jouw doel bereiken tijdens zware omstandigheden. Als iemand daar verstand van heeft dan is het wel coach en trainer Doutzen Groothof (te Rwanda).

Tijdens een online sessie neemt zij en Anthony Willoughby (leiderschapscoach) jou mee in de wereld van Territory Mapping. Dit is een krachtige tool, geïnspireerd door de meesters in het aanpassen in zware omstandigheden: de nomaden. Neem deel aan dit creatieve proces dat je op een unieke manier laat nadenken over jouw Territorium, Leiderschap, Waarden, Identiteit en het grotere Doel.

Daarom is het goed om jouw eigen territory map te maken:

  • Brengt je (weer) in contact met je eigen vertrouwen, wilskracht en energie;
  • Een creatief proces geïnspireerd door inheemse en nomadische stammen;
  • Ontwikkeld door Brit Anthony Willoughby, die opgroeide in Afrika en de wereld door reisde “in search of inspiration”;
  • Brengt eenvoud in wat echt belangrijk is, in prioriteiten, obstakels en kansen;
  • Transformatief voor teams, cultuur ontwikkeling, strategie implementatie en voor ieder ander op zoek naar inspiratie.

Sta jij op een kruispunt en wil je graag meer helderheid over welke stappen te zetten naar de toekomst waar je van droomt?
Neem nu deel aan deze online BrainSTORMsessie op 24 maart , van 19.30 – 21.30 uur. Stuur een berichtje aan Hannah of schrijf je in via info@storminrecruitment.nl

territory mapping

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties van deelnemers

“Aan het begin van de trainingen had ik geen duidelijk beeld van wat het territory mapping precies inhield en wat we ermee konden bereiken. Mijn eerste gedachte was, oké het tekenen van een map, niet echt iets voor mij. Maar nu weet ik door territory mapping hoe ik mijn eigen strategie kan bepalen. Het geeft inzicht in hoe jij ervoor staat, maar vooral wáár je staat op dit moment. Je leert werken aan je doelen en het wordt inzichtelijk welke wegen je kunt bewandelen om deze te bereiken.  Een leuke, creatieve manier dus om uit te stippelen hoe jij het beste je doelen kunt bereiken.”

Hannah Lipke, recruiter bij STORM in Recruitment

“Doutzen weet met haar training Territory Mapping je inzicht te geven in je eigen ‘levenskaart’ Wat zijn je uitdagingen, je bergen, wat de moerassen waar je in vast blijft zitten. Met wie schaar jij je om je kampvuur, wie zijn je reisgenoten? Welke speren gebruik je om je doel te bereiken? Deze door jou zelf getekende kaart met haar metaforen geeft je feilloos beeld van de wegen die je bent gegaan. En geeft je inzicht welke aanpassingen je wilt gaan doen om je levensdoel te bereiken. Bij deze tocht heb je aan Doutzen de perfecte gids. Iemand die door haar prettige begeleiding jou je eigen weg laat ontdekken. Een gids die niet voorop loopt, maar achter je staat.”

Peter la Roi – BrainSense

“Als je meer duidelijkheid wil krijgen over je doel in je werk of privé, ga dan met Doutzen op reis. Zij luistert, stelt de juiste vragen en visualiseert, totdat ieder individu zijn/haar eigen Territory Map kan maken. In een aantal sessies heb ik de vier grote vragen beantwoord via Territory Mapping: Waar ben ik nu? Wat zijn mijn wapens? Hoe kom ik er? Waar wil ik zijn? Een aanrader voor iedereen die open staat voor een andere manier van professionele coaching; een mix van Afrikaanse wijsheden gemengd met de kennis van de ‘vader van de Territory Mapping’, Anthony Willoughby.”

Mabelle Klobbenburg-Koot

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET |