De Inner Development Goals (IDG’s) is een non-profit en open source initiatief. Aart van der Horst is mede-initiatiefnemer van de Zwolse Hub. We willen deze avond met een aantal maatschappelijk betrokken professionals in gesprek gaan over de introductie van deze Hub.

Op deze avond neemt Aart ons mee in het verhaal achter de Inner Development Goals en leer je hoe het IDGs-kader kan helpen het werk aan de Global Goals of SDG’s van de VN te versnellen. Zo binnen – Zo buiten.

 

Deze avond wordt gehost door Leen de Waal MSc MA van Wagner & Company.

Leen de Waal is gespecialiseerd in ondernemerschap en strategievorming. Hij is de principal consultant binnen Wagner & Company en combineert een integrale benadering van vraagstukken met een scherp oog voor detail. Leen is ook filosoof en kijkt op een originele wijze naar ontwikkelingen in de wereld, om daar vervolgens op een pragmatische manier mee om te gaan. Zijn missie is organisaties en mensen te helpen zichzelf opnieuw uit te vinden, waarbij hij oorspronkelijke en onconventionele oplossingen niet schuwt. Leen is gepassioneerd, kritisch en doelgericht. Hij is ook een rustgevende factor, loyaal en opvallend handig.

 

Voor wie? Voor iedereen

Wanneer? Maandag 12 juni om 19:00 uur

Duur? Ongeveer twee uur

Waar? Academiehuis Grote Kerk, Zwolle

Wil je erbij zijn? Stuur de naam van het event met de datum & je naam door naar info@storminrecruitment.nl

 

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | EIGENAAR