recruitmentbureau in zwolle

HR-event ‘medewerkers met (on)zichtbare financiële problemen’ samen met Peter Vader Trainingen

Geldproblemen raken een groot deel van de Nederlandse maatschappij namelijk; een op de vijf huishoudens. Deze problemen zorgen voor weer andere problemen en stress, dit heeft vervolgens invloed op de omgeving en daarmee ook de werkvloer. Werkgevers schatten in dat werknemers met geldproblemen 20% minder productief zijn.

De verwachting is dat de financiële situatie van mensen alleen nog maar gaat verslechteren. We hebben het hier dus over een actueel en relevant thema. Maar wat is jouw rol in deze kwestie?

Van 12 tot 16 december 2022 presenteert STORM de BrainSTORM week. In deze week bieden wij ons netwerk verschillende brainstormsessies aan, zie onze agenda op de website voor alle leuke evenementen. 16 december staat op de planning: een wandeling door hartje Zwolle onder begeleiding van stadsomroeper Peter Vader, waarin je met mede professionals gaat brainstormen over het thema “Geldzorgen samen oplossen”.

Tijdens een wandeling worden er vragen besproken zoals:

  • Hoe kun je geldproblemen signaleren bij medewerkers?
  • Wat is de rol van een HR afdeling hierin?
  • Wat kun je in de praktische zin van het woord betekenen voor medewerkers met geldproblemen?
  • Hoe zorg je dat je kennis krijgt over het onderwerp?
  • Samen zullen we dit thema verkennen, tips uitwisselen en het hebben over hoe jij als persoon dit thema beleeft, misschien ben je wel ervaringsdeskundige. Hoe kun je signalen herkennen en houd je iemand toch duurzaam inzetbaar?

Er wordt gezamenlijk afgesloten met een vrijdagmiddagborrel bij STORM onder het genot van een biertje. Kan je alleen bij de borrel aanwezig zijn? Geen probleem, ook dan ben je van harte welkom.

Praktische informatie:
Voor wie? Ondernemers, HR-professionals, intermediairs, werkgevers
Wanneer? 16 december 2022 om 14:00
Duur? De sessie duurt maximaal twee en half uur
Waar? Het STORM kantoor in Zwolle (Assiesplein 15, 8011 XD Zwolle)

Aanmelden? Dat kan hier!

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET PRIVé: DIRK AGTERHUIS | RECRUITER