Het Grootste Kennis Festival *special edition*

Op zoek naar inspiratie? Kom naar onze special in samenwerking met Het Grootste KennisFestival. Naast dat zij twee keer per jaar een fysiek festival organiseren, hebben zij ook een uitgebreid online portal met alle talks van de afgelopen edities.

Het Kennisfestival 2024 heeft natuurlijk ook  weer als thema Innovatief Organiseren. Want dat blijft natuurlijk relevant!

Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie, je team en jezelf en je medewerkers of collega’s klaar zijn voor de uitdagingen die nu en in de toekomst op jullie afkomen?
Hoe blijf je daarin innoveren en ontwikkelen?
En hoe zoek je daarin een gezonde balans tussen welvaart, welzijn en welbevinden?
Op het Kennisfestival delen we weer de nieuwste inzichten, verhalen, praktijkvoorbeelden en handvaten en methoden delen om je als organisatie, team en persoon te ontwikkelen en verbeteren. Dwars door branches en vakgebieden. Praktische handvatten waar je morgen mee aan de slag kunt. Met niet 1 waarheid, maar vanuit allerlei perspectieven.

Met thema’s als: persoonlijk leiderschap, bestuurlijke vernieuwing en nieuwe democratie, slimmer werken, co-creatie, technologische ontwikkeling en succesvol veranderen. En met volop aandacht voor menselijk maat(werk).

Heb je interesse om erbij te zijn?

Via deze link kun je toegangskaarten met korting kopen. De kortingscode is INDESTORM.

Ben je op deze middag  aanwezig? Dan ontvang je van ons exclusief toegang tot het online platform.

Voor wie? Voor iedereen

Wanneer? donderdag 20 juni vanaf  12:00 uur

Duur? vanaf 12 uur tot 20 uur.

Waar? Deventer

Wil je erbij zijn? Stuur de naam van het event met de datum & je naam door naar info@storminrecruitment.nl

 

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | EIGENAAR