Het Grootste Kennis Festival *special edition* = VOL

Op zoek naar inspiratie? Kom naar onze special in samenwerking met Het Grootste KennisFestival. Naast dat zij twee keer per jaar een fysiek festival organiseren, hebben zij ook een uitgebreid online portal met alle talks van de afgelopen edities.

Het Kennisfestival 2023 heeft als thema Innovatief Organiseren.

Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie, je team en jezelf en je medewerkers of collega’s klaar zijn voor de uitdagingen die nu en in de toekomst op jullie afkomen?
Hoe blijf je daarin innoveren en ontwikkelen?
En hoe zoek je daarin een gezonde balans tussen welvaart, welzijn en welbevinden.?
Op het Kennisfestival willen we nieuwe inzichten, verhalen, praktijkvoorbeelden en handvaten en methoden delen om je als organisatie, team en persoon te ontwikkelen en verbeteren. Dwars door branches en vakgebieden. Praktische handvatten waar je morgen mee aan de slag kunt.

Met thema’s als: persoonlijk leiderschap, bestuurlijke vernieuwing en nieuwe democratie, slimmer werken, co-creatie, technologische ontwikkeling en succesvol veranderen. En met volop aandacht voor menselijk maat(werk).

Gea Sijpkes (Hoogeveen, 1960) studeerde Gezondheidswetenschappen in Maastricht. Ook is ze opgeleid tot verpleegkundige (sinds 2014 BIG-geregistreerd) en mediator. Ze bekleedde diverse (management-)functies bij ’s Heeren Loo Zorggroep en werd vervolgens directeur van Omring, een organisatie in verpleging, verzorging, thuiszorg en jeugdgezondheidszorg. Daarnaast was Sijpkes toezichthouder bij diverse zorginstellingen en bestuurslid bij branchevereniging ActiZ. In 2012 trad ze aan als directeur en bestuurder van Humanitas Deventer. Onder haar leiding werd een nieuwe visie en werkwijze ingezet. In 2018 werd Humanitas tweede in de verkiezing van de beste zorginstelling van Europa tijdens de ECREAS/EAN-conferentie in Praag. Sijpkes is een veelgevraagd spreker en hield van China tot de Verenigde Staten en van Australie tot Zweden presentaties over het concept van Humanitas.

Marnix van Daal, stelt zich ten doel problemen niet groter te maken dan ze zijn zodat ze sneller kunnen worden opgelost. Zijn uitdaging is om wat iedereen ingewikkeld vindt (en dat geldt bijna altijd voor pensioenproblemen) duidelijk en begrijpelijk uit te leggen. Heel veel werkgevers, werknemers en ondernemingsraden hebben dat al in de praktijk ervaren. Zowel als juridisch adviseur maar ook als voormalig OR-lid en thans bestuurder heeft hij praktijkervaring in medezeggenschap. Voor zowel werkgevers als ondernemingsraden levert hij toegevoegde waarde bij het omgaan met de rol van de OR binnen een onderneming.

 

Ben je op deze middag  aanwezig? Dan ontvang je van ons exclusief toegang tot het online platform.

Voor wie? Voor iedereen

Wanneer? donderdag 15 juni vanaf  12:00 uur

Duur? middag

Waar? Deventer

Wil je erbij zijn? Stuur de naam van het event met de datum & je naam door naar info@storminrecruitment.nl

 

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | EIGENAAR