museum de fundatie team storm

Expositie Fundatie + STORM VrijMiBo

Sinds afgelopen jaar is STORM trotse founding partner van Museum De Fundatie. We delen ons enthousiasme voor kunst en deze prachtige locatie graag met onze community. We bezoeken gezamenlijk de expositie Brave New World waarna we afsluiten met een borrel in ‘het oog’.

De schilderkunst is levendiger en krachtiger dan ooit. Schilders van nu combineren eeuwenoude technieken met hedendaagse thema’s, verhalen en motieven en laten zien dat de schilderkunst in onze tijd het perfecte paard van Troje kan zijn; aantrekkelijk en verleidelijk, maar vaak met een vlijmscherpe boodschap. Brave New World toont het werk van zestien schilders van onder de 40, die behoren tot de absolute internationale top. Een tentoonstelling vol meervoudige perspectieven, gevarieerde geschiedenissen en nieuwe esthetische kaders, samengesteld door schrijver en kunstcriticus Hans den Hartog Jager.

Woon en werk jij in de buurt van Zwolle en vind je het leuk om jouw werkweek zo nu en dan te eindigen met een vrijdagmiddagborrel? Elke maand organiseren wij de STORM VrijMiBo. Je bent van harte welkom om andere professionals te ontmoeten, kennis te maken met ons team en te proosten met een STORM-biertje.

Voor wie? Iedereen in ons netwerk

Wanneer? Vrijdag 17 maart 2023 vanaf 16:30

Duur? Tot het licht uit gaat

Aanmelden? Dat kan hier!

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET PATRICIA SCHARLOO | HR OFFICEMANAGER