Op deze dinsdagavond 10 oktober 2023 vindt er een inspirerend evenement plaats in het oudste monument van onze stad, het prachtige Grote Kerk Academiehuis. Deze avond staat volledig in het teken van het belangrijke onderwerp van “innerlijke ontwikkeling en duurzame ontwikkelingsdoelen”.

In voorgaande edities van de Dag van de Duurzaamheid hebben we al enkele indrukwekkende gastsprekers mogen verwelkomen. Onder andere Jan Terlouw (politicus, schrijver en wetenschapper), André Kuipers (astronaut), Ruud Koornstra (duurzaam ondernemer) en Helga van Leur (weervrouw) hebben hun inspirerende verhalen en inzichten met ons gedeeld. Deze vooraanstaande sprekers hebben ons geïnspireerd om na te denken over onze eigen rol in het behalen van de Sustainable Development Goals (SDGs) en hoe we ons kunnen inzetten voor een duurzamere toekomst.

Ook dit jaar hebben we weer een bijzondere gastspreker: de beroemde fotograaf Jimmy Nelson. Jimmy staat bekend om zijn prachtige werk waarin hij inheemse culturen en stammen van over de hele wereld in beeld heeft gebracht. Zijn ervaringen zullen ons raken, ons aansporen om bewuste keuzes te maken en ons gedrag te veranderen, niet alleen voor onze eigen gemeenschap maar voor de gehele wereld.

Deze avond wordt georganiseerd door de Grote Kerk Academiehuis, DORZ, Gemeente Zwolle, ELLLA en STORM in Recruitment in samenwerking met vele bedrijven uit de regio van Zwolle voor Zwollenaren.

Voorafgaand aan Jimmy Nelson is er een diner waarbij bedrijven en ondernemers uit onze stad met elkaar in gesprek gaan over dit thema. Tijdens deze tafelgesprekken krijgen zij de gelegenheid om ideeën uit te wisselen, samen te werken en elkaar te inspireren hoe we gezamenlijk kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst.

Laten we samen leren, inspireren en bouwen aan een duurzamere toekomst voor onze stad en voor onszelf. Jullie zijn van harte uitgenodigd!

Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze gemeenschap en onze wereld!

 

Wanneer? dinsdag 10 oktober 2023

Duur? exacte tijd en duur volgt

Waar? Grote Kerk Academiehuis, Zwolle

Wil je erbij zijn? Kaarten voor het diner kun je bestellen; mail daarvoor naar: arnold@storminrecruitment.nl.

 

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | EIGENAAR