common ground festival

Common Ground Festival

Het Common Ground Festival is een nieuw festival voor jazz, roots en klassieke muziek op karakteristieke locaties aan de Thorbeckegracht in Zwolle. STORM in Recruiter is sponsor van dit culturele event. Het festival wordt van 9 t/m 15 oktober 2021, tijdens de Kinderboekenweek, ingeleid met een programma voor kinderen, Common Ground for Kids.

Hoe het werkt? Je koopt een ticket voor één van de tien verschillende routes, waarvan je alleen de naam en startlocatie kent. De routes dragen allemaal de bijnaam van een bekende musicus. Dat zegt overigens nog niets over het programma in die route. Binnen iedere route bezoek je in ieder geval locatie Waanders in de Broeren, waar Pitou en Pynarello geprogrammeerd staan. Welke artiesten er verder in de route te zien zijn ontdek je pas op de avond zelf, maar voor welke route je ook kiest, je beleeft gegarandeerd een fantastische avond vol jazz, roots en klassieke muziek!
Wil je het festival samen met vrienden bezoeken? Kies dan dezelfde route bij het bestellen van je tickets.

Bekijk alle informatie over het Common Ground Festival op de website www.commongroundfestival.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties van deelnemers

“Aan het begin van de trainingen had ik geen duidelijk beeld van wat het territory mapping precies inhield en wat we ermee konden bereiken. Mijn eerste gedachte was, oké het tekenen van een map, niet echt iets voor mij. Maar nu weet ik door territory mapping hoe ik mijn eigen strategie kan bepalen. Het geeft inzicht in hoe jij ervoor staat, maar vooral wáár je staat op dit moment. Je leert werken aan je doelen en het wordt inzichtelijk welke wegen je kunt bewandelen om deze te bereiken.  Een leuke, creatieve manier dus om uit te stippelen hoe jij het beste je doelen kunt bereiken.”

Hannah Lipke, Recruiter bij STORM in Recruitment

“De training Territory Mapping geeft je inzicht in je eigen ‘levenskaart’. Wat zijn je uitdagingen, je bergen, wat de moerassen waar je in vast blijft zitten. Met wie schaar jij je om je kampvuur, wie zijn je reisgenoten? Welke speren gebruik je om je doel te bereiken? Deze door jou zelf getekende kaart met haar metaforen geeft je feilloos beeld van de wegen die je bent gegaan. En geeft je inzicht welke aanpassingen je wilt gaan doen om je levensdoel te bereiken.”

Peter la Roi – BrainSense

“Als je meer duidelijkheid wil krijgen over je doel in je werk of privé, start dan met territory mapping. In een aantal sessies heb ik de vier grote vragen beantwoord via Territory Mapping: Waar ben ik nu? Wat zijn mijn wapens? Hoe kom ik er? Waar wil ik zijn? Een aanrader voor iedereen die open staat voor een andere manier van professionele coaching; een mix van Afrikaanse wijsheden gemengd met de kennis van de ‘vader van de Territory Mapping’, Anthony Willoughby.”

Mabelle Klobbenburg-Koot

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET |