duurzaamheid storm

BrainSTORMsessie “Dag van de Duurzaambeid”

𝗗𝗮𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗗𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗮𝗺𝗵𝗲𝗶𝗱 𝟭𝟬-𝟭𝟬-𝟮𝟬𝟮𝟮!! 🌱
Het programma is rond! Dus zet 10 oktober 2022 in je agenda, want dit jaar hebben we twee hele goede sprekers georganiseerd die alles weten op het vlak van #klimaat, #duurzaamheid en #duurzaamondernemen! We verwelkomen:

Helga van Leur ☀️
Meteorologe en voormalig weervrouw bij RTL Nieuws. Een dame die echt alles weet over weer, klimaat, duurzaamheid en #gedrag. Omdat je in de praktijk pas echt voelt hoe het werkt en Helga erg nieuwsgierig is, ondernam ze bijzondere uitstapjes. Daaronder valt: kamperen op de (smeltende) ijskap van Groenland, mee-racen met studenten tijdens de World Solar Challenge in Australië (auto’s op zonne-energie), op zoek naar de oerkrachten van IJsland, tornado’s en orkanen jagen in Amerika en deelname aan de grootste Nederlandse wetenschappelijke expeditie ooit rond Spitsbergen SEES.

Ruud Koornstra 💡
Ondernemer in hart en nieren, behoort tot één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van duurzaamheid en expert op gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hij is het bedrijf Tendris gestart, dat duurzame ontwikkelingen moest initiëren. Het bekendste initiatief was Durion (later opgegaan in Oxxio) dat groene stroom leverde. Dit energiebedrijf had binnen een jaar 200.000 klanten en werd in 2005 verkocht. Ook de Pharox-ledlamp was, als een van de eerste ledlampen in Nederland, een bekend product van dochterbedrijf Lemnis. In 2009 kregen alle deelnemers aan de Nationale Postcode Loterij een exemplaar van deze lamp. Daarnaast werd onder meer een groene creditcard ontwikkeld.

 

 

 

 

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET PATRICIA SCHARLOO | HR OFFICEMANAGER