Adviseur Planning en Control

Omgeving Leidschendam

05-08-2018

16 - 18 uur | Gemeente, LIAS, P&C | HBO

Heb jij ruimte voor een leuke interim klus van twee dagen en ben jij sterk met LIAS, dan is dit wellicht de klus voor jou! 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Adviseur P&C voor de gemeente Leidschendam-Voorbur.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM in Recruitment erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken.

Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten.Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Vanuit het project Digitalisering P&C producten wordt gemeente breed gewerkt aan het digitaliseren en verbeteren van de P&C producten. Het systeem dat hierbij gebruikt wordt is LIAS. De digitalisering heeft betrekking op zowel de financieel adviseurs als de financiële administratie.

Als adviseur Planning & Control werk je mee aan de digitalisering van de planning & control producten voor de gemeente.

Je hebt de vaardigheid om op een effectieve wijze met de systemen te werken en je bent in staat deze kennis op een prettige wijze over te brengen op anderen. Je bent op centraal niveau aanspreekpunt voor het systeem, denkt proactief mee bij het implementeren van de verschillende processen en zorgt ook voor de vastlegging hiervan. Je bent vernieuwend, kritisch en oplossingsgericht. Je bent zowel inhoudelijk als in persoon in staat om een verbindende rol te spelen tussen werkzaamheden van de medewerkers van de financiële administratie, de financieel adviseurs en de vakafdelingen.

De hoofdtaken van deze opdracht zijn:

 • Je fungeert als aanspreekpunt voor LIAS intern en met de leverancier;
 • Je werkt mee aan het opstellen en het afronden van de Begroting 2019-2022;
 • Je werkt mee aan de voorbereiding van de jaarrekening 2018;
 • Je stelt het meerjaren investeringsplan op en beheert de activa module;
 • Je werkt samen met de financiële collega’s (administratie en adviseurs) aan een kwaliteitsverbetering en vastlegging van de financiële processen;
 • Je verzorgt werkinstructies en trainingen in LIAS;
 • Je signaleert proactief risico´s, verbeter- en/of knelpunten.

Functie eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding op het gebied van bedrijfseconomie 
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op Planning & Control gebied op concernniveau in een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 5 jaar
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het uitvoeren van een beheerdersrol van een systeem
 • Aantoonbare actuele kennis van en werkervaring met bestuurlijke behandelvoorstellen (BBV)
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het opstellen van de balans en de activa module in de afgelopen

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0182 - 820202.

solliciteer   email deze vacature