Adviseur Marketing & Communicatie interim

Omgeving: MarCom Zwolle

Introductie

32 – 40 uur | Verbindend, stressbestendig, energiek.

Heb jij een hart voor het onderwijs, breng jij jouw stevige communicatieadvies met flair?

Organisatie

Waar kom je te werken?

Het Deltion College is er voor iedereen. Of je nu jong of oud bent. Of je nu een eigen bedrijf hebt, of net klaar bent met het vmbo. Deltion werkt dagelijks vol enthousiasme aan de opleidingen van onze studenten. Iedereen kan een opleiding volgen. Op de manier die bij je past. Als partner levert Deltion een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de arbeidsmarkt in onze regio. We hebben de faciliteiten en maatschappelijke blik die zorgen dat studenten en medewerkers zich zo succesvol mogelijk ontwikkelen. In hun beroep, de maatschappij en hun privélevens.

Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Communicatie. Deze afdeling ondersteunt bestuur en directie bij marketing en communicatievraagstukken en werkt samen met de aparte stichting Deltion Business. Je werkt nauw samen met de senior adviseur, met je collega’s van het contentteam en met ons Studenten Succescentrum. Vanzelfsprekend werk je ook met collega’s van andere afdelingen zoals HRD, Bedrijfsvoering en met onze onderwijsprofessionals.

Functie

Wat ga je doen?

Als adviseur ondersteun je de senior marketingcommunicatie-adviseur op gebied van corporate en interne communicatie en adviseer je zelfstandig op niet complexe communicatie- en marketingvraagstukken. Je stelt communicatie plannen op en voert deze uit. Je brieft reclamebureaus, drukkers en vormgevers en stuurt deze aan. Je maakt onderdeel uit van ons contentteam, dat betekent dat je content creëert en plaatst voor onze website en social media kanalen. Je bewaakt onze huisstijl en tone of voice in de berichtgeving die je verzorgt. Daarnaast verwachten we dat je tijdens evenementen als informatieavonden en open dagen ook buiten kantooruren aanwezig bent.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

Met jouw van nature ambitieuze en gedreven aard, benader jij je vraagstukken. Met jouw kennis en ervaring ben je ook in stressvolle vraagstukken stressbestendig en flexibel. Werken in teamverband vind je leuk en je krijgt energie van een dynamische omgeving.

Daarnaast heb je:

  • een afgeronde hbo opleiding in de richting communicatie, media, marketing of journalistiek;
  • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van en ervaring met communicatiemiddelen en media, met de nadruk op online media;
  • Kennis van en ervaring met het herkennen van communicatievraagstukken en ervaring met hetinzetten van een juiste communicatiestrategie en – middelenmix.

Aanbod

Deltion College biedt je een tijdelijk dienstverband aan van maart 2023 tot september 2023.

Inlichtingen

Interesse?

Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Joeri via telefoonnummer: 06 8398 6274

Sollicitatie

Interesse?

Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Joeri via telefoonnummer: 06 8398 6274

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET JOERI PECHLER | SENIOR CONSULTANT