Adviseur Interne Communicatie

Omgeving Utrecht

04-12-2018

20 uur | Overheid, Communicatie, Adviseur | HBO

Voor de Gemeente Houten zijn wij op zoek naar een Adviseur Interne Communicatie. Ervaring en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is deze rol dan wel wat voor jou. 

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Adviseur Interne Communicatie voor de Gemeente Houten in de regio van Utrecht.

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

De Gemeente Houten is op zoek naar een Adviseur Interne Communicatie die de organisatie gevraagd en ongevraagd op tactisch niveau ondersteuning en advies geeft. Je wordt nauw betrokken bij het Programma Organisatieontwikkeling. In 2019 is de uitdaging om samen met de nieuwe teammanagers en het directieteam een nieuwe manier van werken van medewerkers te ondersteunen vanuit interne communicatie.

Je bent ambassadeur van het in 2018 nieuw ingerichte intranet InSite, dat je vanuit het principe “communicatie is van ons allemaal” voortdurend promoot en onder de aandacht brengt van de medewerkers. Je functioneert als communitymanager en draagt samen met andere collega’s vanuit die rol ook bij aan de doorontwikkeling van InSite. Je werkt mee aan het communicatiever maken van de organisatie door te ondersteunen en adviseren over de tool Klinkende Taal. Je draagt bij aan het introductieprogramma voor nieuwe medewerkers, zodat zij zich welkom voelen bij de organisatie.

Je adviseert en ondersteunt bij gemeentebrede thema’s zoals privacy, informatiebeveiliging, informatievoorziening, gezonde voeding en beweging, arbo en duurzaamheid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van communicatieplannen en voor (een deel) van de uitvoering ervan. 

Functie eisen

  • Beschikt over een HBO diploma Communicatie
  • Minimaal 3 jaar recente werkervaring als adviseur interne communicatie binnen een overheidsinstelling
  • Ervaring met Sociaal Intranet

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature