Adviseur interne beheersing

Omgeving: Financieel Zwolle

Introductie

32 – 36 uur | Financiën, Control, Adviseur | hbo 

Heb jij passie voor het financiële vak en wil jij je ook inzetten voor het versterken van veiligheid in de lokale samenleving? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?
Veiligheidsregio IJsselland is een organisatie waarin hulpdiensten en partners hun krachten bundelen. Samen werken ze aan de veiligheid op het gebied van brandweerzorg, crisisbeheersing, rampenbestrijding en geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen. Ze beperken risico’s waar het kan en bestrijden incidenten waar het moet. In Veiligheidsregio IJsselland wonen, werken en recreëren ruim 500.000 inwoners in elf gemeenten. Dit zijn de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Ommen, Olst-Wijhe, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.

Het team Financiën is onderdeel van de eenheid bedrijfsvoering van de veiligheidsregio en verzorgt ook de financiële ondersteuning van GGD IJsselland. Ter versterking van dit team is STORM in Recruitment op zoek naar een adviseur interne beheersing.

Veiligheidsregio IJsselland biedt een uitdagende functie als adviseur interne beheersingin een klein en gezellig team. In dit team werken verder medewerkers financiële administratie, adviseurs financiën en de functioneel beheerder van de financiële module. De organisatie werkt continu aan doorontwikkeling en verbetering van haar dienstverlening.

Functie

Wat ga je doen?
Als adviseur interne beheersingheb je een brede functie met verschillende kerntaken. Primair houd jij je bezig met met de interne controle, waarbij je zorgt voor de administratieve organisatie. Hierbij adviseer je collega’s over de inrichting van deze administratieve organisatie. Dit houdt onder andere in dat je administratieve procedures en processen beschrijft.

Externe verslaggeving en treasury zijn tevens onderdeel van jouw takenpakket. Verder houd je het interne controleplan actueel en voer je interne controles uit. Je voert financiële analyses uit en coördineert het jaarrekening-proces. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het opstellen van jaarrekening-dossiers en het liquiditeitsbeheer.

Functie-eisen

Wat breng je mee?
Als financial met een hart voor cijfers ben jij analytisch sterk en kun je zowel mondeling als schriftelijk goed over je bevindingen communiceren. Secuur werken met een proactieve houding past bij je, waarbij je een actieve bijdrage levert aan de doorontwikkeling van jouw functie. Je werkt zelfstandig en gestructureerd en kan jouw collega’s enthousiasmeren tot het aanleveren van de benodigde informatie. Verder heb jij:

  • Ervaring met de administratieve organisatie, interne controles en jaarrekening-werkzaamheden;
  • Een afgeronde hbo-opleiding, richting Bedrijfseconomie of Accountancy;
  • Affiniteit met de organisatie.

Aanbod

Wat biedt Veiligheidsregio IJsselland jou?
Veiligheidsregio IJsselland is een veelzijdige organisatie die zich kenmerkt door een informele en open sfeer gericht op samenwerken. Ze bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, sportfaciliteiten, ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een gezonde work-life balance door middel van programma’s op het gebied van vitaliteit en gezondheid, betaald ouderschapsverlof, bestedingsruimte in verlof en toelagen op basis van een individueel keuzebudget.

Inlichtingen

Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; dennis@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Dennis via telefoonnummer: 06 42 91 94 20.

Sollicitatie

Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; dennis@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Dennis via telefoonnummer: 06 42 91 94 20.