Adviseur Bedrijfsvoering

Omgeving Zwolle

02-06-2019

36 uur | Financieel, Bedrijfsvoering, Sociaal Wijkteam | hbo/wo

Als Adviseur Bedrijfsvoering ben jij de financiële business partner voor het Sociale Wijkteam van de Gemeente Zwolle. Het doel is om Zwollenaren zo optimaal mogelijk te laten participeren en zo zelfredzaam mogelijk te laten worden...

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Adviseur Bedrijfsvoering voor de afdeling Sociaal Wijkteam van de Gemeente Zwolle.

Zwolle
Zwolle is een bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 125.000 inwoners. Waaronder veel creatieve studenten, inventieve ondernemers en eigenwijze vrijdenkers. Hier geloven we dat het leven beter wordt als we samenwerken. De bundeling van onze kennis, handelsgeest en creativiteit maakt Zwolle tot een diverse stad, opgebouwd vanuit een sterk netwerk. Zwolle ligt centraal in Overijssel. Door de goede landelijke bereikbaar

Het Sociaal Wijkteam van Zwolle 
Zwollenaren zo optimaal mogelijk laten participeren en zo zelfredzaam mogelijk te laten worden, dat is het doel van het Sociale Wijkteam van Zwolle. Een integraal en multidisciplinair team dat zich richt op Zwollenaren met vragen en problemen rondom: GGZ, Jeugdzorg, WMO en het maatschappelijk middenveld. Deze vragen en problemen kunnen alle levensdomeinen betreffen, waaronder wonen, welzijn, zorg, opvoeden, daginvulling, inkomensondersteuning en leefbaarheid. Naast het beantwoorden van vragen en oplossen van problemen, kijkt het team naar kansen en mogelijkheden van de inzet van bewoners voor de wijk.

Over STORM in Recruitment
STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen.  Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Dit ga je doen als Adviseur Bedrijfsvoering

  • Jij bent de business partner die het management scherp houdt op de bedrijfsvoering. Het werkgebied reikt dan ook verder dan alleen financieel.
  • Jij voorziet het management van management- en stuurinformatie en vertaalt de risico’s van bepaalde (administratieve) processen door naar de bedrijfsvoering. Waaronder advisering op het gebied van (flexibele) formatie.
  • Jij adviseert op het gebied van vast te stellen KPI’s en de monitoring daarvan.
  • Jij monitort zowel de maatschappelijke als economische opgaven en weet deze door te vertalen naar scherpe adviezen. Op bepaalde onderdelen werk je hiervoor nauw samen met de financiële afdeling. In nauwe samenwerking met de Financieel Adviseur maak je de financiële consequenties inzichtelijk.

Functie eisen

Dit ben jij

  • Je hebt hbo/wo werk-en denkniveau en een afgeronde bedrijfseconomische opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskunde;
  • Je hebt affiniteit met data-analyse en je bent een expert in Excel;
  • Je hebt kennis van financiën en softwareprogramma’s;
  • Je bent in staat om pro-actief verbinding te maken met de verschillende disciplines binnen bedrijfsvoering als geheel;
  • Je bent een nieuwsgierige gesprekspartner met een kritische blik en in staat om te communiceren op verschillende niveaus;
  • Je hebt een gedreven houding, een goed relativeringsvermogen en staat stevig in je schoenen.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; bouman@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature