Adviseur AO/IC/EDP

Omgeving Zwolle

08-01-2019

10 - 20 uur | Overheid, Adviseur, AO/IC | HBO

Voor de Provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een ervaren Adviseur AO/IC/EDP. Behoud jij graag de overzicht in processen? Misschien is deze functie dan wat voor jou.

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Adviseur AO/IC/EDP voor de Provincie Overijssel. STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Over Provincie Overijssel
Je gaat aan de slag bij de eenheid Bedrijfsvoering, één van de acht eenheden binnen de provincie Overijssel. Het werk bij Bedrijfsvoering is samen te vatten in drie taken: Adviseren, control(eren) en faciliteren. De eenheid zorgt dat de organisatie haar bestuurlijke en uitvoerende processen zo goed en efficiënt mogelijk kan uitvoeren. Hierdoor kunnen collega’s van andere eenheden zich helemaal richten op de provinciale opgaven.

De eenheid bestaat uit zeven teams: Leiding, Financiën, Backoffice Financiën, Personeel & Organisatie, Informatie, Faciliteiten en Juridische Zaken.

Functie

Gevraagd wordt een adviseur die niet alleen deze sessies hiervoor organiseert maar ook een efficiente procesgang bespreekbaar maakt, de procesbeschrijvingen opstelt en adviseert over de inrichting van adequate IC/EDP inrichting. Bij het beschrijven van de processen dient samenwerking danwel afstemming gezocht te worden met de belangrijkste stakeholders.

Het kwaliteitshandboek van de eenheid BV dient op onderdelen te worden geactualiseerd. Hieronder een aantal processen die tegen licht moeten worden gehouden:

  • BVJZ Nadeelcompensatie/planschade
  • BVINF Changemanagement
  • BVINF nieuwe informatievoorziening/nieuwe informatievraag
  • BVFIN/BVHR formatiebeheer (opnieuw opzetten obv nieuwe opzet formatiebeheer)
  • BVFIN horizontaal toezicht fiscaliteit

Functie eisen

  • Ervaring met het werken bij een overheidsorgaan
  • Ervaring in de rol van adviseur AO/IC
  • Afgeronde HBO opleiding in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature