Administrateur

Omgeving Arnhem

10-01-2019

40 uur | Administratie, Energie, Financieel | HBO

Voor TenneT zijn wij op zoek naar een Administrateur. Deze zal zich bezig houden met de financiële administratie. Is dit een uitdaging die jij graag aangaat? Wij horen graag van jou!

Opdrachtgever

STORM in Recruitment is op zoek naar een Administrateur voor TenneT in de regio van Gelderland. 

STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen.

Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Over Tennet
TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO) met zijn belangrijkste activiteiten in Nederland en Duitsland. Met ruim 23.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen wordt er gezorgd voor een betrouwbare en zekere elektriciteitsvoorziening aan de 41 miljoen eindgebruikers in de markten die worden bedient. 

Functie

  • Je bent verantwoordelijk voor een betrouwbare financiële administratie, je stelt het balansdossier samen, bereidt rapportages en consolidaties voor. Daarnaast besteed je een belangrijk deel van je tijd aan het optimaliseren van de werkprocessen en het verder ontwikkelen van de administratieve discipline. Je hoofdtaken zullen bestaan uit taken die door de eigen medewerker(s) moeten worden overgedragen, zodat zij grotendeels vrij kunnen worden gemaakt voor de projecten.
  • Je zorgt voor een betrouwbare centrale financiële grootboekadministratie
  • Je draagt bij aan de ontwikkeling en invoering van een efficiënte werksystematiek en vastlegging hiervan
  • Je past de huidige fiscale wetgeving in de administratie toe
  • Je onderhoudt de contacten ten behoeve van verkrijgen en afstemmen van informatie, nodig voor rapportages

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding in een financieel/ administratieve richting en HBO+ werk- en denkniveau
  • Je beschikt over ruime relevante werkervaring in een financiële omgeving binnen een groot en complex bedrijf
  • Je hebt aantoonbare ervaring met proces- en kwaliteitsmanagement en je bent in staat veranderingen te implementeren en te stimuleren
  • Je hebt uitgebreide ervaring met geautomatiseerde financieel/administratieve systemen (o.a. ERP / financiële modules) en je hebt geavanceerde kennis van MS Office Excel

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature