Accountant Tamek

Omgeving Overijssel

13-06-2019

32 - 40 uur | Financieel, Accountancy, Adviseur | hbo

Bied jij graag ondersteuning aan ondernemers bij hun financiële vragen? Voor Tamek zijn wij op zoek naar een Accountant. Lees verder voor meer informatie.

Opdrachtgever

Over Tamek
Tamek heeft zeven vestigingen in het midden en oosten van het land. Het cliënten bestand is divers en bestaat vooral uit ondernemers die actief zijn in het midden- en kleinbedrijf in de meest uiteenlopende branches. Hiernaast wordt er eveneens voor maatschappelijke instellingen alsmede voor vrije beroepsuitoefenaars gewerkt.

Werken bij Tamek betekent werken bij een kantoor die professionaliteit, nauwkeurigheid, kwaliteit, integriteit, objectiviteit, deskundigheid, zorgvuldigheid en goede waarden en normen hoog in het vaandel heeft staan. Tamek omarmt de maatregelen "In het publiek belang" en binnen Tamek wordt er op toegezien dat binnen de organisatie het publieke belang wordt gewaarborgd. Focus op kwaliteit en een professioneel kritische instelling zijn onderdeel van onze kernwaarden.

STORM in Recruitment
STORM is op zoek naar een Accountant voor Tamek in de regio van Overijssel. STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen.  Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als Accountant zal je je bezighouden met het samenstellen, beoordelen en controleren van de cijfers van jouw klanten. In het contact met je klanten luister je altijd scherp naar wat zij vragen en speel je daar adequaat op in. Je signaleert trends en kunt die vertalen naar een nog betere dienstverlening.

Functie eisen

  • Afgerond hbo in de richting van Accountancy;
  • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring en je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature