Accountant

Omgeving Overijssel

04-04-2019

32 - 40 uur | Accountancy, Financieel, Adviseur | hbo

Ondersteun jij graag ondernemers bij hun financiële vraagstukken? Voor Hendriksen Accountants & Adviseurs zijn wij op zoek naar een Accountant. Lees verder voor meer informatie.

Opdrachtgever

Over Hendriksen Accountants & Adviseurs
Hendriksen Accountants en Adviseurs is een brede adviesorganisatie met ruim 100 medewerkers verdeeld over 7 vestigingen in Twente. Ondanks dat we een redelijk grote organisatie zijn, houden we van korte lijntjes en een gemoedelijke sfeer. We houden ons bezig met het ondersteunen van andere ondernemers door niet alleen met de boekhouding te helpen, maar ook door mee te denken hoe ze meer rendement kunnen halen.

STORM in Recruitment
STORM is op zoek naar een Accountant voor Hendriksen Accountants & Adviseurs in de regio van Overijssel. STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als Accountant ben je hoofdzakelijk adviserend en resultaatgericht bezig binnen je eigen klantenportefeuille. Jij signaleert adviesmogelijkheden en streeft naar maximaal rendement uit de onderneming van de klant.

Op het gebied van financiële en administratief-organisatorische aangelegenheden, waaronder waarderings-, financierings- en investeringsvraagstukken, ben je een goede sparringpartner. Je denkt mee met klanten en probeert ze zoveel mogelijk te ontzorgen zodat zij ongehinderd hun passie kunnen uitvoeren. Klanten ken je door en door en je weet hierdoor gepersonaliseerd advies te geven en doelgerichte oplossingen te bieden.

Functie eisen

  • Afgerond hbo in de richting van Accountancy;
  • Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring als accountant;
  • Je bent professioneel, positief en representatief in de omgang met klanten en collega’s;
  • Je communiceert professioneel en helder;
  • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Sander Westenberg van STORM in Recruitment; westenberg@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature