Accountant Flynth

Omgeving Overijssel

09-05-2019

32 - 40 uur | Adviseur, Accountancy, Financieel | hbo

Breng jij graag in kaart hoe een ondernemer ervoor staat? En adviseer jij vervolgens ondernemers bij het nemen van een volgende stap in hun bedrijfsvoering? Lees snel verder voor meer informatie.

Opdrachtgever

Over Flynth
Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen is Flynth Nederland's grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Naast de MKB’ers bedienen we agrariërs tot grote bedrijven en onderwijsinstellingen. We staan pal naast de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Actuele ontwikkelingen in ons vakgebied vertalen we naar oplossingen voor ondernemersvraagstukken.

Storm in Recruitment
STORM in Recruitment is op zoek naar een Accountant voor Flynth in de regio van Overijssel. STORM begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als accountant bij Flynth ben je adviseur, sparringpartner en vertrouwenspersoon in één.

Je bent adviseur. Met jouw ervaring en kennis kun je ondernemers verrassen met inzichten en toepasbare adviezen voor de hele bedrijfsvoering. Uiteraard ben je feilloos in het samenstellen en controleren van de jaarrekening, maar liever nog kijk je samen met de ondernemer vooruit. Op basis van actuele cijfers help je hem of haar een route uit te stippelen.

Je bent ook een deskundige sparringpartner. Of het nu gaat over bedrijfsopvolging, fiscaal gunstig investeren, financieringsvraagstukken, juridische kwesties of financiële planning; met jouw expertise en kennis van de branche ben je een stevig klankbord voor ondernemers met vragen.

En je bent vertrouwenspersoon. Omdat je als Flynth-professional een persoonlijke aanpak heel belangrijk vindt. Jouw klant is geen nummertje, maar een ondernemer met zijn eigen situatie en uitdagingen. Daarom praat je al gauw niet alleen meer over die bedrijfsovername of financiële planning, maar gaat het gesprek dieper dan dat.

Functie eisen

  • Een afgeronde hbo-opleiding richting Accountancy of een soortgelijke opleiding (HAS);
  • Een teamspeler die kan schakelen tussen de verschillende vakdisciplines;
  • Klantgericht en communicatief vaardig;
  • Je bent professioneel, leergierig, oplossingsgericht en accuraat;
  • Flexibiliteit.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; kouwen@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature