Accountant Baker Tilly Berk

Omgeving Overijssel

04-04-2019

32 - 40 uur | Accountancy, Jaarrekeningen, Financieel | hbo

Heb jij een perfect gevoel voor cijfers en wil je meebouwen aan een groeiende organisatie? Voor Baker Tilly Berk zijn wij op zoek. Lees snel verder voor meer informatie.

Opdrachtgever

Over Baker Tilly Berk 
Een ondernemende, directe, verbindende en scherpzinnige organisatie met kwaliteit als belangrijkste fundament: dat is Baker Tilly. We zijn een van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland en hebben 14 vestigingen verspreid over het land. De werkzaamheden zijn divers: zo worden er jaarrekeningen gecontroleerd en wordt er btw-advies gegeven, maar Baker Tilly begeleidt de klanten bijvoorbeeld ook bij de aankoop van een bedrijf én schrijven complete bedrijfsstrategieën uit. Dit wordt gedaan voor mkb-bedrijven en grote ondernemingen tot non-profitinstellingen en organisaties in de publieke sector.

STORM in Recruitment
STORM is op zoek naar een Accountant voor Baker Tilly Berk in de regio van Overijssel. STORM in Recruitment begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Dus naast het verbinden van talent aan talentzoekers begeleidt STORM organisaties ook bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen.

Functie

Als accountant bij Baker Tilly ben je een sparringpartner voor ondernemers. Je houdt je onder meer bezig met hun financiële administratie, het samenstellen van jaarrekeningen of het geven van advies over de bedrijfsvoering. Dit doe je bijvoorbeeld voor familiebedrijven, maar ook voor grote ondernemingen. Als accountant moet je niet alleen je vaktechnische kennis op orde hebben, maar ook snel kunnen schakelen én meedenken met de klant.

Afhankelijk van je kennis en ervaring start je als stagiair, assistent-accountant, supervisor, manager of senior manager. Bij Baker Tilly heb je de ontwikkeling en snelheid van je carrière zelf in de hand. In principe groei je elke 2 à 3 jaar door naar een hogere functie, maar je kunt ook langer in een bepaalde functie blijven als je dat wilt. Op welk niveau je ook zit, je werkt altijd in multidisciplinaire teams en hebt veel contact met klanten.

Functie eisen

  • Afgerond hbo in de richting van Accountancy;
  • Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren;
  • Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren, ook in het Engels.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment; kouwen@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 - 22 22 015.

solliciteer   email deze vacature