Account Director

Omgeving: MarCom Zwolle

Introductie

Oerdoel Van Communicatie Is ‘Teweegbrengen’.
Heb jij het verlangen om met je expertise, skills en je ervaring dagelijks iets teweeg te brengen? Ben jij iemand die aan tafel bij klanten het verschil kan maken met een nieuwe opening, nieuw perspectief en vernieuwend denken? Ben jij een sparringpartner op management- en directieniveau? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor je!

Organisatie

Waar kom je te werken?

Werk heeft pas echt waarde als het ook betekenis heeft. Toch?

Gelukkig mogen ze bij FIZZ die betekenis zelf invullen. De waarde die dat vertegenwoordigt, geeft lading aan het werk. En daar worden ze bij FIZZ dan weer heel blij van.

We doen even, heel eventjes maar, of er buiten Amsterdam ook nog origineel en essentieel wordt nagedacht over de toekomst van merken. In de regio Zwolle bijvoorbeeld. Huh? Zwolle? Daar had je wellicht niet aan gedacht. Maar is het niet zo dat juist het ongedachte kunnen omzetten in woorden en daden, de kern is van een sterk merk? Dus laat ze maar denken. FIZZ doet ondertussen ongedachte dingen voor merken.


Functie

Wat ga je doen?

Je vindt de kern van het merk, je ziet haar kansen, doelen en formuleert de scenario’s die daarbij horen om het merk verder te helpen. Je weet de expertises van FIZZ in een ijzersterke combinatie te zetten, waardoor de merken waarvoor ze werken altijd positief worden verrast en nieuwe perspectieven ervaren. Je bent niet zo van een braaf passende oplossing, maar boort het liefste nieuw potentieel aan door de trends, het concurrentieveld, de historie en de toekomst te ‘lezen’.

Je bent een strategische partner voor de opdrachtgevers, stippelt de weg uit naar toekomstbestendige communicatie- en businessconcepten. Je bent voor hen van betekenis zowel als mens als in het vak. Je ‘weet’ wat er nodig is om ontmoetingen onvergetelijk te maken.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Naast vakinhoud en de meters die je gemaakt hebt als mens, is het belangrijk dat je bij FIZZ past. Niemand is bij hen meer dan de ander en iedereen is gepassioneerd en vindt het belangrijk om ertoe te doen. Collega’s helpen elkaar daarin en willen het goed doen voor de klanten. Wie goed doet, goed ontmoet. Een goed hart en het mag best een beetje apart.

Verder vragen we:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in de digitale communicatiewereld;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie aan bureauzijde;
 • Brede kennis en expertise binnen het communicatie- en marketingdomein;
 • Je bent flexibel, ondernemend, klantgericht en oplossingsgericht;
 • Je durft verantwoordelijkheid te nemen voor projectresultaten en klantrelaties;
 • Een sparringpartner op management- en directieniveau;
 • Commercieel sterk.

Aanbod

Wat biedt FIZZ Digital Agency jou?

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie;
 • Een functie met ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
 • Projecten met veelzijdige en uiteenlopend vraagstukken;
 • Een bruisende werkvloer met veel ambitieuze collega’s;
 • Een toffe werkplek in Meppel én Zwolle!

Vind jij ook dat de merken waarvoor FIZZ werkt in staat moeten zijn om mensen te raken? Weet jij vanuit wie jij bent veranderingen te initiëren en mensen te inspireren en te motiveren?

Kom als Account Director het team en de klanten van FIZZ versterken met wie je bent. Je gaat voor inhoud en betekenisvolle impact.

Inlichtingen

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.

Sollicitatie

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.