Account Director

Omgeving: MarCom Zwolle

Introductie

32-40uur | strateeg, sales

The Post is een contentmarketingbureau, gespecialiseerd in bingewaardige content. Een goede relatie met klanten onderhouden: daar draait het voor jou allemaal om. Je bent strategisch, initiatiefrijk, ondernemend en commercieel!

Organisatie

Waar kom je te werken?

Bij The Post werken ze samen aan de mooiste content voor hun klanten. In tekst, beeld en geluid. Voor uiteenlopende kanalen. Als makers van de content heeft iedereen in het team haar eigen talenten. Van taal tot video en van design tot planning. Daarmee versterken ze één voor één het team, dat ondertussen uit zo’n twintig mensen bestaat. Bij The Post denken ze als showrunners en zien merken als succesverhalen zonder eind. Ze bouwen samen aan een bingewaardig contentuniversum waarbij publiek reikhalzend uitkijkt naar de volgende content-update. Hoe die content eruitziet? Hoe The Post dat wil. Tekst, video, podcasts, design, livestreams – Ze doen het allemaal.

The Post is onderdeel van SIXD. Wat dat voor jou betekent? Dat je ook af en toe zult samenwerken met de marketeers van het zusterbedrijf FIZZ. Je komt (nadat je begonnen bent) snel genoeg met ze in contact. Ze helpen elkaar soms bij grote campagnes en wisselen regelmatig kennis met elkaar uit.

Functie

Wat ga jij doen?

Als account director ben je het directe aanspreekpunt van klanten. Jij zorgt ervoor dat de relatie met de klanten goed is en dat ze meer dan tevreden zijn. Je denkt met ze mee, geeft advies en werkt in een team aan contentmarketingstrategieën. Dat alles doe je door een combinatie van sociale en commerciële vaardigheden, en een overtuigend inhoudelijk verhaal. Gestoeld op jouw ervaring, kennis van het vakgebied en de Bingemarketing-methodiek.

Daarnaast heb je ambitie om merken en bedrijven te ondersteunen in het behalen van hun doelen. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en omzet van jouw klanten. Maar je bent niet alleen met klanten bezig: ook naar je collega’s toe heb je een belangrijke rol. Dankzij jouw heldere briefings kan het team concreet aan de slag met de uitrol van de strategie, waardoor contentmarketingdoelen worden behaald.


Functie-eisen

Wat breng jij mee?

Een goede relatie met klanten onderhouden: daar draait het voor jou allemaal om. Je bent strategisch, initiatiefrijk, ondernemend en commercieel, wat betekent dat je continu met nieuwe ideeën komt en kansen ziet voor je klanten. Hierbij geef je voor diverse merken inhoudelijke en commerciële sturing aan het team. Je werkt project- en planmatig, waardoor ook het team gestructureerd aan de slag kan.

Dit alles doe je met de instelling ‘alles moet kloppen’: je vindt kwaliteit belangrijk en bent erop gericht continue dingen te verbeteren. Hierdoor weet de klant dat hij bij jou in goede handen is.

Checklist:

 • WO/HBO denk-/werkniveau;
 • 5 tot 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, waarvan min. 2 jaar bij een bureau;
 • Je kunt foutloos Nederlands en goed Engels;
 • Je bent bekend in de wereld van contentmarketing om diepgaand het gesprek met klanten aan te gaan.
 • Bent ambitieus, resultaatgericht en commercieel.
 • Je hebt ervaring met het maken en schrijven van offertes.
 • Je hebt ervaring in pitches


Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

The Post heeft grote klanten en toch hebben ze een compacte organisatie waar iedereen zijn input levert. Ze zijn nuchter, bieden je de mogelijkheid om écht te groeien en verwachten dat je bij The Post komt om écht aan jouw carrière te werken.

Wat je verder kunt verwachten?

 • Een goed salaris;
 • Laptop en telefoon (of telefoonvergoeding) van de zaak;
 • Pensioen waarover je zelf kan beslissen middels een oudedagsvoorziening;
 • Een werkplek in Zwolle, Amsterdam en thuis (al zul je voornamelijk in Zwolle werken);
 • Reiskostenvergoeding (als je niet op de fiets naar je werk kan);
 • Borrels en uitjes met je collega’s.


Inlichtingen

Interesse?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; Joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.

Sollicitatie

Interesse?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; Joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.

peggie

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET JOERI PECHLER | RECRUITMENT CONSULTANT