Account director

Omgeving: MarCom Zwolle

Introductie

Account director | 32-40uur | strateeg, sales

Oerdoel Van Communicatie Is ‘teweeg kunnen brengen’.

Heb jij het verlangen om met je expertise, skills en je ervaring dagelijks iets teweeg te brengen? Ben jij iemand die aan tafel bij klanten het verschil kan maken met een nieuwe opening, nieuw perspectief en vernieuwend denken?

We zoeken voor FIZZ | Digital Agency een sparringpartner op management- en directieniveau. Iemand die vindt dat de merken waarvoor zij werken in staat moeten zijn om mensen te raken. Iemand die vol zelfvertrouwen veranderingen initieert, mensen inspireert én motiveert.

Organisatie

Waar kom je te werken?

Wij openen even met een hartenkreet: Bring out the wonder in your brand! Omdat merken en organisaties voortdurend veranderen, zeker in tijden van grote transities. Ze groeien, ontwikkelen en willen raken. Bij FIZZ | Digital Agency helpen ze merken en organisaties met merkstrategie, (her)positioneringen, creatieve concepten en digital marketing. Ze halen de kracht en het wonder van een merk naar boven en vertalen het door naar concrete plannen en middelen. Enkele van hun opdrachtgevers; CNV, De Nieuwe Zorg Thuis, Alfa College en Schadefonds.

FIZZ is onderdeel van SIXD’. Wat dat voor jou betekent? Dat je ook af en toe zult samenwerken met de marketeers van het zusterbedrijf The Post. Je komt snel genoeg met ze in contact. Ze helpen elkaar soms bij grote campagnes en wisselen regelmatig kennis met elkaar uit. Vanaf 1 december zijn alle bedrijven van SIXD’ samen gekomen op 1 plek in Zwolle. Op deze manier kunnen de individuele krachten en disciplines nóg beter samengevoegd worden ten behoeve van de klantvraag.

Functie

Wat ga jij doen?

Je vindt de kern van het merk, je ziet haar kansen, doelen en formuleert de scenario’s die daarbij horen om het merk verder te helpen. Je weet de expertises van FIZZ in een ijzersterke combinatie te zetten, waardoor de merken waarvoor ze werken altijd positief worden verrast en nieuwe perspectieven ervaren. Je bent niet zo van een braaf passende oplossing, maar boort het liefste nieuw potentieel aan door de trends, het concurrentieveld, de historie en de toekomst te ‘lezen’.

Je bent een strategische partner voor de opdrachtgevers, stippelt de weg uit naar toekomstbestendige communicatie- en businessconcepten. En zeker niet onbelangrijk: je bent dé schakel tussen de klant en je team. Door de vertaalslag van de wens van de klant te maken naar een strategie, kun je met jouw mensen samen aan de slag. Zo ben je van grote betekenis zowel voor de klant, als het team. Zowel als mens, als in het vak. Je weet wat er nodig is om ontmoetingen onvergetelijk te maken.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

Naast vakinhoud en de meters die je gemaakt hebt als mens, is het belangrijk dat je bij FIZZ past. Niemand is bij hen meer dan de ander en iedereen is gepassioneerd en vindt het belangrijk om ertoe te doen. Collega’s helpen elkaar daarin en willen het goed doen voor de klanten. Wie goed doet, goed ontmoet. Een goed hart en het mag best een beetje apart.

Verder vragen we:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring met strategische projecten op het gebied van web- en online marketing;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie aan bureauzijde;
 • Brede kennis en expertise binnen het communicatie- en marketingdomein;
 • Je bent flexibel, ondernemend, klantgericht en oplossingsgericht;
 • Je durft verantwoordelijkheid te nemen voor projectresultaten en klantrelaties;
 • Een sparringpartner op management- en directieniveau;
 • Commercieel sterk.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

FIZZ heeft grote klanten en toch hebben ze een compacte organisatie waar iedereen zijn input levert. Ze zijn nuchter, bieden je de mogelijkheid om écht te groeien en verwachten dat je bij FIZZ komt om écht aan jouw carrière te werken. Wat je verder kunt verwachten?

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie;
 • Een functie met ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
 • Creatieve omgeving;
 • Projecten met veelzijdige en uiteenlopend vraagstukken;
 • Een bruisende werkvloer met veel ambitieuze collega’s;
 • Een toffe werkplek in Zwolle met het meest waanzinnige uitzicht van de stad!

Vind jij ook dat de merken waarvoor FIZZ werkt in staat moeten zijn om mensen te raken? Weet jij vanuit wie jij bent veranderingen te initiëren en mensen te inspireren en te motiveren?

Kom als Account Director het team en de klanten van FIZZ versterken met wie je bent. Je gaat voor inhoud en betekenisvolle impact.

Inlichtingen

Interesse?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Joeri Pechler van STORM in Recruitment; Joeri@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Joeri is te bereiken op 06 – 8398 6274.

Sollicitatie

Interesse?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015.

peggie

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET JOERI PECHLER | RECRUITMENT CONSULTANT