Aanbodmanager Stadspassen

Omgeving: Overig

Introductie

32 – 40 uur | Verbinden, Ontwikkelen, Maatschappelijk | hbo / wo

Ben jij goed in planmatig werken en heb je een commerciële inslag? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar kom je te werken?
BS&F is de specialist in dienstverlening aan gemeenten binnen het sociaal domein. BS&F helpt gemeenten om kwetsbare inwoners fysiek, mentaal en financieel gezond te houden en de uitvoeringsprocessen laagdrempelig en eenvoudig te maken. Hiertoe is BS&F dé adviseur binnen het sociale domein van meer dan 95% van de gemeenten in Nederland. BS&F streeft sociale impact na in alles wat ze doet!

Via het platform Gezondverzekerd.nl levert BS&F toegankelijke digitale oplossingen binnen de thema’s Passende zorg, Goedkope energie & Jouw tegemoetkomingen voor gemeenten ten behoeve van hun kwetsbare inwoners. Aanvullend maken veel gemeenten gebruik van de stadspassen, misschien ken je ze wel van de Rotterdampas, U-pas of de Stadspas Amsterdam. Kennissessies, informatiebijeenkomsten en marktanalyses zijn middelen die worden ingezet om de rol als kennisexpert voor ruim 320 gemeenten te vervullen.

Dit alles doet BS&F vanuit de kantoren in Zwolle en Breukelen met ongeveer 45 collega’s. Het is een professionele, flexibele en dynamische organisatie waar je door de omvang en open cultuur écht het verschil kan maken. De collega’s spreken elkaar aan op ieders verantwoordelijkheid, nemen geen genoegen met middelmaat en gaan altijd voor een 9!

BS&F wil haar dienstverlening naar gemeenten verder uitbreiden en verbeteren. Voor 2022 heeft de organisatie een stevige groeiambitie en daarom zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Wat ga jij doen?
Als aanbodmanager adviseer en faciliteer je gemeenten op het gebied van stadspassen en ontwikkel je samen met gemeenten een geïntegreerde benadering met als doel zoveel mogelijk inwoners te laten participeren. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor gemeenten en aanbieders en jij zoekt pro actief naar uitbreiding en verbetering van het aanbod waarbij je signalen vanuit de inwoners en maatschappelijke partners betrekt.

Jij bent verantwoordelijk voor:

 • Proactief relatiebeheer waar de stadspas nu wordt aangeboden;
 • Gemeenten benaderen om invulling van stadspas vorm te geven en waar mogelijk te optimaliseren;
 • Gemeenten adviseren over de mogelijkheden van ontsluiting van gemeentelijke regelingen;
 • Een gestructureerde aanpak voor het aanbodmanagement doorontwikkelen en implementeren;
 • Het aanwerven van nieuwe aanbieders bij bestaande en nieuwe gemeenten;
 • Aanbieders begeleiden in het proces om deel te nemen (van werven tot aansluiten);
 • Wensen en kansen vanuit aanbieders en gemeenten signaleren, ontwikkelen en realiseren;
 • Wervingsactiviteiten ontwikkelen per doelgroep (Ondernemers, Sport- en Cultuurverenigingen), zoals communicatie uitingen en presentaties verzorgen.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?
Jij bent een stevige persoonlijkheid die resultaatgericht en doortastend werkt. Je bent goed in planmatig werken en hebt een commerciële inslag. Je weet autonoom de verbinding te maken met diverse stakeholders, waarbij je zorgvuldig en communicatief vaardig handelt.

En verder heb jij:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met de doelgroepen van BS&F;
 • Kennis en kunde van projectmatig werken;
 • Ervaring met acquisitie en met name relatiebeheer;
 • Werkervaring bij een organisatie die samenwerkt met gemeenten is een pré;
 • De wil om te werken in een dynamische omgeving.

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?
Werken bij BS&F betekent werken in een uitdagende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s. Het dagelijks werken met topcollega’s binnen hun vakgebied zorgt ervoor dat jij jezelf continu ontwikkelt en er samen resultaten worden gehaald. En daarnaast krijg jij ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconforme beloning, leaseauto en onkostenvergoeding.

Inlichtingen

Interesse?
Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 – 4890 3755.

Sollicitatie

Interesse?
Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 22 22 015. Arnold is te bereiken op 06 – 4890 3755.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET ARNOLD BOUMAN | RECRUITMENT CONSULTANT & OPRICHTER