"HET AANWERVEN VAN MENSEN IS EEN KUNST, GEEN WETENSCHAP!"

Groeien doe je nooit alleen

Wij zijn STORM. Wij staan altijd voor jou klaar. Onze eigen talenten zetten wij met veel plezier in voor jouw ontwikkeling, loopbaan, organisatie en toekomst. Wij verbinden jou aan de juiste professional of de juiste functie of opdracht.

Vacatures Ik zoek talent

Hét recruitmentbureau voor Finance, HR, Marketing en Communicatie

Dagelijks bemiddelen wij op ieder niveau professionals binnen bedrijven en organisaties. Ons netwerk bestaat uit intrinsiek gemotiveerde professionals die op de werkvloer het beste geven van zichzelf. Wij plaatsen de professionals alleen op plekken waar ze compleet zichzelf kunnen en mogen zijn. Want laten we eerlijk zijn: van ´ja-knikkers´ en ´u-zegt-wij-draaien-personeel´ is de wereld nooit beter geworden.

Interim Professionals Werving en Selectie

“WEES DE VERANDERING DIE JE IN DE WERELD WILT ZIEN”

Arnold Bouman

Binnen 48 uur een professional nodig?

Heb je op zeer korte termijn een professional nodig? Wij kunnen jou binnen 48 uur  laten kennismaken met de juiste kandidaat.

Geloof je het niet? Test ons, zouden we zeggen. Wij durven dit te beloven vanwege ons grote en blijvend groeiende netwerk van Finance, HR, Marketing en Communicatie professionals. Ons STORM team is energiek en gedreven, waardoor het ons lukt om snel de beste professional te vinden voor de tijdelijke klus of baan.

Mail ons

joeri pechler