"HET AANWERVEN VAN MENSEN IS EEN KUNST, GEEN WETENSCHAP."

Mensen maken de match.

Wij zijn STORM. Wij brengen met gevoel professionals en organisaties samen. Wij staan altijd voor jou klaar. Onze talenten zetten wij met veel plezier in voor jouw ontwikkeling, loopbaan, organisatie en toekomst. Wij verbinden je aan de juiste professional, functie of opdracht.

Vacatures Ik zoek talent

Hét Boutique recruitment bureau voor jou.

Dagelijks bemiddelen wij professionals op ieder niveau binnen bedrijven en organisaties. Ons netwerk bestaat uit intrinsiek gemotiveerde werkers die op de werkvloer het beste van zichzelf geven. Wij plaatsen je alleen op plekken waar je compleet jezelf kan en mag zijn. Want van ´ja-knikkers´ en ´u-zegt-wij-draaien-personeel´ is de wereld nooit beter geworden.

Interim Professionals Werving en Selectie

“WEES DE VERANDERING DIE JE IN DE WERELD WILT ZIEN”

Arnold Bouman

BINNEN 48 UUR EEN PROFESSIONAL NODIG?

Binnen 48 uur een professional nodig?

Heb je op zeer korte termijn een werknemer nodig? Wij kunnen jou binnen 48 uur laten kennismaken met de juiste kandidaat.

Wij durven dit te beloven dankzij ons alsmaar groeiende netwerk van Finance, HR, Marketing en Communicatie professionals. Onze STORM troepen zijn energiek en gedreven, waardoor het ons lukt om snel de beste professional te vinden voor de tijdelijke klus of baan.

Mail ons

joeri pechler