test123

12 december: BrainSTORMsessie met Fabio D’Agata over intelligent bewegen

Op woensdagavond 12 december is er de BrainSTORMsessie van Q4. Deze keer inspireert ondernemer, spreker en schrijver Fabio D’Agata, je op gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Vanaf 19.00 uur staat onze deur open. Kom je ook?

Hulp bij vitaliteit en een fris brein

Herken je het dat in jouw directe omgeving mensen over hun eigen grenzen gaan? Zowel privé als op het werk? Of misschien herken je dit bij jezelf. In een tijdgeest met veel (sociale) druk en online prikkels is het ook binnen organisaties een actueel thema om medewerkers te helpen bij vitaliteit en een fris brein.

Bewegen in combinatie met persoonlijke ontwikkeling

Fabio D’Agata deelt met ons een periode in zijn leven met heftige paniekaanvallen en hoe onzeker hem dit maakte. Het zette hem aan het denken hoe hij zich eindelijk weer VRIJ zou kunnen voelen. Fabio veranderde zijn manier van bewegen. Hij ontdekte dat zijn klachten afnamen. Het menselijk lichaam is namelijk slimmer dan je denkt en die intelligentie kun je inzetten voor wat écht belangrijk is in je leven. Fabio deed vervolgens onderzoek, sprak veel experts en met veel motivatie startte hij zijn eigen bedrijf: SPAT verandert.

Intelligent bewegen

Met een heel eigen en succesvolle methodiek laat Fabio samen met diverse aangesloten SPAT verandert-professionals op individueel- en groepsniveau zien hoe beweging en persoonlijke ontwikkeling samen gaan. Veel bedrijven worden momenteel bijgestaan door een enthousiast team. Fabio gunt een ieder om te zijn wie hij of zij is en hij inspireert mensen om anders te denken en vooral anders te doen. Met zijn nog te verschijnen boek ‘Intelligent Bewegen’ lees je praktijkvoorbeelden en word je aangemoedigd om regie te pakken over je eigen lijf en leven. En hoe dit tijdens je werk eenvoudig toe te passen is.

Locatie: STORM in Recruitment (Assiesplein 15, Zwolle)
Ontvangst: 19.00 uur. Start om 19.30 uur. Afsluiting met een borrel om 21.00 uur.

Aanmelden

We hebben maar een beperkt aantal plekken. Wil je aansluiten? Geef dan via info@storminrecruitment.nl je interesse aan ons door en we laten je weten of er een plek beschikbaar is. Meer info? Zoek dan contact met STORM in Recruitment: Erica van Ommen via 06-83673355.

Terug